Alanyaspor'a Maddi Destek - Son Dakika
Spor

Alanyaspor'a Maddi Destek

Alanyaspor\'a Maddi Destek

PTT 1. Lig’e çıkan Alanyaspor’a Oba Otelciler Birliği, “Süper Lig için bir meşale de sen yak” kampanyası kapsamında 50 bin lira ile katıldı.

22.07.2014 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'e çıkan Alanyaspor'a Oba Otelciler Birliği, "Süper Lig için bir meşale de sen yak" kampanyası kapsamında 50 bin lira ile katıldı.

Alanyaspor için Kaymakam Erhan Özdemir önderliğinde başlatılan "Süper Lig için bir meşale de sen yak" kampanyasına dün önemli bir destek geldi. Oba Otelciler Birliği kampanyaya 50 bin Lira ile katıldı. Alanyaspor Mali Başkanı Ahmet Paşaoğlu ve başkan yardımcıları Bilal Gömeç, Enver Vural ve Muhammet Çetin, dün ALTİD'de Oba Otelciler Birliği Başkanı Hızır Bozdoğan'ı ziyaret ederek teşekkür etti. Bozdoğan, "Alanyaspor hepimizin. Şehrimizi en iyi ve başarılı bir şekilde temsil ediyor. İnşallah 1. lig'de de isminden söz ettirecek duruma gelecektir. Obalı otelciler olarak kampanyaya destek vermek istedik" dedi.

ALTİD Başkanı Burhan Sili, organizasyonu ile Alara çayından Demirtaş'a kadar otelcilerin kampanya destekleri için görüşmelerin başladığını söyledi. İlk etapta 4 otelci Alanyaspor hesabına yatak başı hisselerine düşen miktarları yatırdı. Gren Garden Otel 4 bin, Ayla tur Otelcilik bin 800, Akın MF Otelcilik bin ve Habatay Otelcilik 2 bin lira olmak üzere ALTİD adına toplam 8 bin 800 TL'yi hesaba yatırdılar. ALTİD Başkanı Burhan Sili, "Daha önce birçok otelcimiz kampanya için paralar yatırdı. Bundan böyle kampanya kapsamında Alanyaspor'a destek devam edecek. Hedefimiz en az 750 bin TL'lik katkı yapmak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alanyaspor'a Maddi Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement