Alanya Yüzmek İçin Evden Çıktı, Denizde Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Alanya Yüzmek İçin Evden Çıktı, Denizde Cesedi Bulundu

Alanya Yüzmek İçin Evden Çıktı, Denizde Cesedi Bulundu

Yüzmek için evden çıktı, denizde cesedi bulundu Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde sabah saatlerinde yüzmek için evden çıkan 69 yaşındaki Hüseyin Akçalıoğlu'nun cesedi kıyıdan 100 metre açıkta bulundu.

29.08.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzmek için evden çıktı, denizde cesedi bulundu

Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde sabah saatlerinde yüzmek için evden çıkan 69 yaşındaki Hüseyin Akçalıoğlu'nun cesedi kıyıdan 100 metre açıkta bulundu.

Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na saat 08.00 sıralarında gelen ihbarda, Kleopatra Plajı açıklarında suyun üzerinde bir kişinin hareketsiz durduğu belirtildi. İhbarı değerlendiren Sahil Güvenlik ekipleri botlarla bölgede arama yaptı. Yapılan aramada kıyıdan yaklaşık 100 metre açıkta bir erkek cesedi bulundu. Durumu Alanya Cumhuriyet Savcılığı'na bildiren ekipler nöbetçi savcının talimatıyla cesedi karaya çıkardı.

Kıyıya çıkarılmasının ardından polisin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattığı kişinin, Hüseyin Akçalıoğlu olduğu belirlendi.

Sabah erken saatlerde evden yüzmek için çıktığı belirtilen Akçalıoğlu'nun cesedi otopsi için Alanya Belediye Morgu'na götürüldü.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Yüzmek İçin Evden Çıktı, Denizde Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement