Alanya Turizm ve Sanat Festivali Renkli Başladı - Son Dakika
Güncel

Alanya Turizm ve Sanat Festivali Renkli Başladı

Alanya Turizm ve Sanat Festivali Renkli Başladı

Alanya Turizm ve Sanat Festivali renkli başladı Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 15'incisi düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, renkli başladı.

23.05.2015 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Turizm ve Sanat Festivali renkli başladı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 15'incisi düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, renkli başladı. Temsili Yörük gücünün canlandırıldığı kortejde, animasyon gösterileri ilgi gördü.

Radyo D ve Dream Türk'ün medya sponsorluğunu üstlendiği, Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 15'nci Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Atatürk Anıtı önünden başlayan kortej yürüyüşüne, Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, belediye bürokratları, vatandaşlar ve kardeş şehirlerden gelen çok sayıda yabancı da katıldı. Mehteran takımıyla çeşitli dans ve sanat okullarından katılanların kostümleri ve gösterileriyle dikkati çektiği kortej yabancı turistlerden de büyük ilgi gördü. Animasyon gösterilerinin yanında develerle temsili Yörük göçünün de canlandırıldığı kortej tarihi Kızılkule önüne kadar sürdü. Burada oluşturulan alanda klarnet virtüözü Serkan Çağrı ve orkestrası konser verdi. 25 Mayıs'a kadar sürecek festivalde Hande Yener, Murat Boz, Funda Arar ve Ozan Çolakoğlu hayranlarıyla buluşacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Turizm ve Sanat Festivali Renkli Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement