Alanya'da Cinayet Şüphelileri Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Cinayet Şüphelileri Tutuklandı

Alanya\'da Cinayet Şüphelileri Tutuklandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde cinayet suçundan aranan 3 kişi, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı.

28.07.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde cinayet suçundan aranan 3 kişi, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adana'da cinayet ve örgüt kurma suçlarından aranan 3 şüpheliyi Mahmutlar Mahallesi'nde bir eve operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan Ufuk Ü. (39), Halit Ö. (38) ve Ramazan B. (29), Mahmutlar Jandarma Karakolu'na götürüldü. Yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusunda Ufuk Ü.'nün "Tasarlayarak öldürme", "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve "Kasten adam öldürme" suçundan Adana Ağır Ceza Mahkemesi'nce arandığı tespit edildi. Şüpheli Halit Ö.'nün ise "Tasarlayarak öldürme", "Hükümlü veya tutukluyu kaçırma", "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlarından aynı mahkemece aranma emri çıkarıldığı belirlendi. Şüpheli Ramazan B.'nin de "Uyuşturucu, uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan Diyarbakır 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nce arandığı tespit edildi.

Jandarmada verdikleri ifadenin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesi'ne getirilen 3 şüpheliden Ufuk Ü. ve Halit Ö. mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, Ramazan B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Cinayet Şüphelileri Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivas'ta düzenlenen U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    10:57 Sivas'ta düzenlenen U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ta Türkiye Güreş Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya 56 ilden 175 kulüp ve 900 sporcu katıldı. Sivas Sporcu Eğitim Merkezi takım halinde şampiyon olurken, Çorum İl Milli Eğitim ikinci, Antalya Cengiz Elbeye ise üçüncü oldu.

  • Antalya'da Yağlı Güreş Sezonu Hazırlıkları Hızlandı
    10:54 Antalya'da Yağlı Güreş Sezonu Hazırlıkları Hızlandı

    Antalya'da yetişen başarılı pehlivanlar, yağlı güreş sezonuna hazırlanmak için antrenmanlara başladı. Kumluca Güreşleri'ne katılacak pehlivanlar, yağlı antrenmanlarla form tutuyor. Antrenör Kemal Yılmaz, sezon için iyi bir hazırlık yaptıklarını belirtirken, başpehlivan Orhan Okulu ise Kırkpınar'da birinci olmayı hedeflediğini söyledi.

  • Magandalar balkonda asılı bulunan sepeti nişangah olarak kullanmış
    10:54 Magandalar balkonda asılı bulunan sepeti nişangah olarak kullanmış

    Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan bir vatandaş, sepetindeki deliği ve yerde bulunan mermi çekirdeğini fark edince şoke oldu. Olayın ardından polise haber veren vatandaş, insanların daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yaptı.

  • Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğa baharın gelişiyle canlandı
    10:54 Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğa baharın gelişiyle canlandı

    Kars'ın Sarıkamış ilçesinde havaların ısınmasıyla doğa bütün güzelliklerini göstermeye başladı. Karların erimesiyle oluşan göletlerde angıtlar ve yeşilbaş ördekler yüzmenin keyfini çıkardı. Düzmeşe ormanlık alanında ise çiğdemler, mor kardelenler ve sarı çayır çiçekleri açtı. Mescitli köyünde ise çiftçiler sezonun ilk arpa tohumlarını ekmeye başladı.

  • Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
    10:54 Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

    Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi ve CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, yeni dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

  • Kulu'da hareketsiz bulunan 8 günlük bebek hayatını kaybetti
    10:53 Kulu'da hareketsiz bulunan 8 günlük bebek hayatını kaybetti

    Konya'nın Kulu ilçesinde annesi tarafından hareketsiz halde bulunan 8 günlük bebek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından tahkikat başlatıldı.

  • Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı Uluslararası Şampiyonaya Katılacak
    10:53 Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı Uluslararası Şampiyonaya Katılacak

    Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu, ilk kez uluslararası bir şampiyonaya katılacak olan Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı'nın Rusya'da düzenlenecek olan Uluslararası Kadınlar Atlı Okçuluk Şampiyonası'na katılacağını duyurdu. Milli takım, 1 Mayıs'ta Rusya'ya gidecek ve 3-5 Mayıs tarihleri arasında şampiyonada mücadele edecek. Türkiye'nin bu branşta adını dünyaya duyurması hedefleniyor.


Advertisement