Saadet Partisi, Alanda Kimseyi Bulamayınca Mitingi İptal Etti - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi, Alanda Kimseyi Bulamayınca Mitingi İptal Etti

Saadet Partisi, Alanda Kimseyi Bulamayınca Mitingi İptal Etti

Bartın'da yapacakları miting için Cumhuriyet alanına gelen Saadet Partisi il yöneticileri, alanda kimseyi bulamayınca mitingi iptal etti.

29.05.2015 14:00  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi İl Yönetimi Bartın'da düzenleyeceği miting vatandaşların katılımının az olması nedeniyle iptal edildi. Saat 11.00'de miting alanında gelen partinin il yöneticileri alanda vatandaş olmaması nedeniyle emniyet güçlerinden vatandaşların yoğun olduğu kapalı pazar yeri için izin istedi.

BAŞKA YER İSTEDİLER, KABUL EDİLMEYİNCE İPTAL ETTİLER

Emniyet güçlerinin seçim kurulu tarafından miting alanlarının belirlendiği ve bu alanların dışına başka yere müsaade edilemeyeceğinin ifade etmesinin ardından miting iptal edildi.

"HAVA İYİ OLMADIĞI İÇİN BOŞ KALDI"

Özellikle vatandaşların yoğun olduğu gün olan cuma gününü miting tarihi olarak belirlediklerini söyleyen partinin İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu, "Ancak hava durumunun iyi olmadığından dolayı alan boş ve miting yapmak istemedik. Saadet Partisi'nin yakalamış olduğu gerçek havayı bu milletimize yansıtmak için izinler alındı. Ben burada konuşma yaparken basın mensupları bunu çektiğinde 3-4 tane vatandaş ve güvercinler çıkacak. Inşallah bir başka zaman tekrar meydanlarda bu mitingi yapacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi, Alanda Kimseyi Bulamayınca Mitingi İptal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • 5461: 1 çiçekle bahar olmaz ama her bahar 1 çiçekle başlar.inadına saadet 24 8 Yanıtla
  • RAHİM: OYLAR AK PARTİYE 8 20 Yanıtla
  • h.k.trabzon: ÜZÜLMEYİN...DİĞER MUHALEFETTE PEK FARKLI DEĞİL...BAHÇELİ DE TRABZON DA 2 3 BİN KİŞİYE HİTAP ETTİ...KAMAL 5000 ...HDP GELEMEZ... 11 17 Yanıtla
  • hatice: Saadete vercem 18 10 Yanıtla
  • murat: akp varken sız bıraz kenarda durun 12 15 Yanıtla
  • Zzzzzzz: Oyum nolursa olsun Saadete oyum milli ittifaka Ben kürdüm ve Hdp ye veriyordum ama oyum artık Milli İttifakın inşallah geçecez barajı 19 8 Yanıtla
  • İbrahim tosun: İnadına Ak parti 6 20 Yanıtla
  • kurdoglu muslihiddin: Allah allah parelelciler ve duzenbazlar gelmemismi ayip etmisler bari hakan sukur gelseydi 20 6 Yanıtla
  • ÇOKBILMÏŞBEY: Orasi bartindir..turkisenin en demokrat, en çağdaş ve en güzel şehridir....bu parti bunu bilmeliydi... 12 12 Yanıtla
  • CEMALİM: BAL GİBİ YALAN HABER BUNLAR AKP BORAZANI 15 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
    14:22 Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek C.G'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. C.G. ve M.B. gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uyuşturucu ile hassas teraziler ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.


Advertisement