Alaçam Ortaokulu Eskişehir'i Gezdi - Son Dakika
Güncel

Alaçam Ortaokulu Eskişehir'i Gezdi

Sapanca Alaçam Ortaokulu öğrencileri Eskişehir'i gezdi. Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü tarafından düzenlenen Eskişehir Gezisinde ilk olarak Sazlıova Parkı ziyaret edildi.

26.03.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korsan Gemisi ve Treni beğeniyle gezen öğrenciler, Türkiye'deki çeşitli kulelerin temsili bir araya getirilmesiyle oluşturulan masal şatosuna hayran kaldılar. Dünyanın farklı denizlerinden getirilen 84 türden toplam 2150 balığın bulunduğu dev akvaryumu gezen öğrenciler çeşitli balık türlerini yakından tanıma fırsatı buldular. Öğle yemeğini, Odunpazarı´ndaki geleneksel evlerden restore edilmiş bir mekanda yiyen öğrenciler lületaşından yapılmış çeşitli ürünleri büyük keyifle incelediler. Eskişehir gezisinin en önemli duraklarından biri olan Balmumu Heykelleri Müzesini de gezen öğrenciler, yerli ve yabancı ünlü kişilerin balmumumdan yapılmış heykellerini ilgiyle izlediler. Kurşunlu Camii Külliyesi ziyaretinde işçilerinin cama şekil verişini meraklı gözlerle seyreden öğrenciler Porsuk Çayının etrafında gezinti yapmayı ihmal etmediler. Gezinin son bölümünde Türk Hava Kurumunun Uçak Müzesini ziyaret eden öğrenciler, Eskişehir gezisinden güzel anılarla Sapanca'ya döndüler.

Alaçam Ortaokulu Müdürü Atilla Çetinkaya; Eskişehir gezisine katılamayan öğrencilerin üzülmemeleri gerektiğini belirterek, önümüzdeki aylarda yeni bir gezi yapmayı planladıklarını ifade etti. Okul müdürü Çetinkaya, öğrenciler için eğlenceli ve faydalı geçen gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alaçam Ortaokulu Eskişehir'i Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement