Alaçam Engelliler Derneği'nden Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yerel

Alaçam Engelliler Derneği'nden Tekerlekli Sandalye

Samsun Alaçam Engelliler Derneği engellilerin ihtiyaçlarına uygun tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

24.06.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Alaçam Engelliler Derneği engellilerin ihtiyaçlarına uygun tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle engelli oğluna tekerlekli sandalye alamayan Baba Hidayet Karataş, Alaçam Engelliler Derneği'nden tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Yapılan gerekli incelemeler sonrasında Karataş ailesine tekerlekli sandalye sözü verildi.

Alaçam Engelliler Derneği Başkanı Vahide Topal ve Yardımcısı Cevdet Topal Engelli İbrahim Karataş'ı evinde ziyaret etti. Dernek Başkanı Vahide Topal, "Sandalye ihtiyacı olan engelli kardeşimize sürpriz yaparak, kendisine tekerlekli sandalye sözümüzü yerine getirdik" dedi.

Kendisine getirilen tekerlekli sandalyeyi gören İbrahim Karataş, mutluluğunu attığı sevinç gülüşleriyle belli etti. Baba Hidayet Karataş, çocuğunun mutlu olması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade ederek, "Oğlum doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olduğu için bir tekerlekli sandalye gerekiyordu. Fakat maddi imkansızlıklar sonucu tekerlekli sandalye alamıyorduk, oğlum için temin ettiğiniz tekerlekli sandalyeyi hediye ettiniz. Bundan sonra oğlum evde bağlı olmayacak ve tekerlekli sandalye ile dışarıda gezip hava alma imkanı bulacak. Oğlumu ve bizi sevindiren Başkan Vahide Topal ve Yardımcısı Cevdet Topal'a çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaçam Engelliler Derneği'nden Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement