Alacakaranlık Serisi Facebook ile Geri Dönüyor - Son Dakika
Magazin

Alacakaranlık Serisi Facebook ile Geri Dönüyor

Bella ile Edward, Jake, Charlie ve Alacakaranlık (Twilight) serisinin diğer karakterleri bir dizi kısa film için Facebook'a geliyor.

01.10.2014 11:16  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bella ve Edward hayranlarına müjde! Son yılların Harry Potter ile beraber en beğenilen kitap ve film serisi olan Alacakaranlık (Twilight), yeni bir kısa film serisi ile Facebook'da boy gösterecek. Bella ile Edward, Jake, Charlie ve diğer Alacakaranlık karakterlerinin yer alacağı kısa filmleri yönetmesi için yarışma ile 5 kadın yönetmen seçildi.

Genç yönetmenler filmlerin yapımında Alacakaranlık serisinin karaktelerini tüm yönleriyle anlatan resmi illüstrasyon kitabından faydalanacaklar. Bella karakterini canlandıran ünlü oyuncu Kristen Stewert ile beraber Alacakaranlık serisinin yönetmeni Catherine Hardwicke ve kitapların yazarı Stephenie Meyer de genç yönetmenlere yardımcı olacak.

BU DAHA BAŞLANGIÇ

Projedekiler bunun daha başlangıç olduğunu ve bu projeyle Alacakaranlık dünyasının yeni hayranlara açılacağını; hâlihazırdaki hayranlar için de bir yenilik olacağını belirtiyor. İlerleyen günlerde orijinal filmlerdeki tüm oyuncuların projeye katılması beklenebilir.

Alacakaranlık Serisi Facebook ile Geri Dönüyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Alacakaranlık Serisi Facebook ile Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sümeyye şimşek: Alacakaranlık gerçekten harikaydı 0 0 Yanıtla
  • alacakaranlik hayrani: Nolursunuz birmesin alacakaranlik filmi 0 0 Yanıtla

Advertisement