Akyol: "İlhanlı Suçlu Değildir" - Son Dakika
Yerel

Akyol: "İlhanlı Suçlu Değildir"

1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor maçında yaşanan olayların kulüp başkanına mal edilmemesi gerektiğini söyledi.

21.05.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, Yeni Diyarbakırspor- Denizli Büyükşehir Belediyespor maçında yaşanan olayların kulüp başkanına mal edilmemesi gerektiğini söyledi.

Akyol, Yeni Diyarbakırspor- Denizli Büyükşehir Belediyespor maçında bir kaç taraftarın çıkardığı olayı Fevzi İlhanlı'ya mal etmenin doğru olmadığını belirtti. Akyol, "Yaşanan olaylardan sinirine hakim olmayan birkaç seyircinin halinden dolayı çocuklarda sahaya girdi. Kulüp başkanı İlhanlı, bu olayları doğru bulmadı. Bu tür olayların İlhanlı'ya mal edilmesine biz de karşıyız. Bu olay Fevzi İlhanlı'nın suçlu değildir" dedi.

Ağzından küfür çıkmayan bir başkan olduğunu dile getiren Akyol, "Parayı veren de masraf yapan da kulüp başkanıdır. Suçlanması doğru değildir. Olayla ilgili alakası bulunmamakta. Taraftarlar da sağduyulu davransın. Diyarbakır hepimizin memleketi ve baş tacıdır. Bazı provokasyonlara gelmeyelim. Azrailler Grubu lideri Ramazan Tugay'ın da bu olayın büyümemesi için elinden geleni yapacağına inanıyorum" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyol: 'İlhanlı Suçlu Değildir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement