Akyazı'da Öğretmenler Gününe Özel Gece Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Akyazı'da Öğretmenler Gününe Özel Gece Düzenlendi

Akyazı\'da Öğretmenler Gününe Özel Gece Düzenlendi

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından görevine devam eden ve emekliye ayrılmış öğretmenlere 24 Kasım öğretmenler günü olması vesilesiyle anlamlı bir gece tertip edildi.

25.11.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından görevine devam eden ve emekliye ayrılmış öğretmenlere 24 Kasım öğretmenler günü olması vesilesiyle anlamlı bir gece tertip edildi.

Düzenlenen geceye Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı İlçe Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkanı Mustafa Ünlütürk ve İlçe Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, çok sayıda okul müdürü ile birlikte hem halen çalışan hem de emekli olmuş öğretmenler ve öğretmen eşleri katıldı. Akyazı'nın sevilen ağabeyi, emekli öğretmen Kenan Certel geceyi tüm öğretmenlere bir ağızdan Öğretmen Marşını söyleterek geceyi başlattı.

Öğretmen marşı sonrasında günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmak üzere Emekli öğretmenler adında sahneye çıkan Emekli Öğretmen Mustafa Kanmaz, "Öncelikle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü'nü kutluyorum. Öğretmenlik çok erdemli bir meslektir. Sabır ister, gönül ister, fedakarlık ister, Emekli olsanız bile halen öğretmeye devamlılık ister. Bakın ben emekli olsam bile eğitimden kopmadım halen öğrencilerim var. Halen bir şeyler öğretmeye devam ediyorum. Sizler de böyle olun. Gönlünüzdeki eğitim aşkı hiç bitmesin. Dilerim sizlerde bir gün benim gibi yıllarınızı bu mesleğe vermiş bir şekilde sizden sonra gelecek öğretmenlere eğitim bayrağını layığı ile teslim edersiniz" dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise yaptığı konuşmasında, "Öncelikle bu vatanın her karışında bin bir zorluklar altında görevine devam eden şartlar ne kadar çetin olursa olsun eğitim neferliğinden vazgeçmeyen, bu ülkeye iyi bir gelecek yetiştirme gayretinde kendi mum gibi yanıp etrafını aydınlatırken eriyen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü'nü kutluyorum. Öğretmenlerimiz bizler için her zaman değerli olmuştur her zamanda öyle olacaktır. Gerek öğretmenlerimizden gerekse de öğrencilerimizden gelen her türlü talebi yerine getirebilmek amacıyla elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Akyazı Belediyesi olarak eğitim anlamında ilçemiz hep bir adım önde olsun diye çalışmalarımızı her zaman dikkatle yürütüyoruz. Bu anlamda ilçemizde bulunan tüm okullarımıza bu zamana kadar elimizden gelen gayretle yardımlarımızı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan tüm görev yapan, emekli olmuş öğretmenlerimizin öğretmenler günü'nü yeniden kutluyorum hayatını kaybetmiş öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından öğretmenler günü hasebiyle tertip edilen gecenin tüm emekli öğretmenlere güzel bir anısı kalması amacıyla Başkan Hasan Akcan, emekli öğretmenler, okul müdürleri, topluca hatıra fotoğraf çektirdi - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı'da Öğretmenler Gününe Özel Gece Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement