Aksaray Protokolü Gazetecilerle Dostluk Maçı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Aksaray Protokolü Gazetecilerle Dostluk Maçı Yaptı

Aksaray Protokolü Gazetecilerle Dostluk Maçı Yaptı

Aksaray’da protokolü ile gazeteciler dostluk maçında karşı karşıya geldi.

18.06.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da protokolü ile gazeteciler dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Aksaray'da gazetecilik görevini yürüten medya mensupları Aksaray Belediyesi'ne ait Nakkaş Mahallesi'ndeki spor tesislerinde karşı karşıya geldi.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Garnizon Komutanı Levent Ölmez, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Baydar, Mustafa Karahancı, Refik Gündoğar, Güven Kemerkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Belediye Meclis Üyesi Veli Özkaraca, Belediye Spor Kulüp Başkanı Murat Koç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'dan oluşan protokol takımı ile basın mensuplarından oluşan basın spor takımı ile yeşil sahada mücadele etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, aynı gün Ankara'daki yoğun işleri nedeni ile gazeteciler ile oynanan dostluk maçında yer alamazken, yerine vekaleten belediye başkan yardımcıları dostluk maçında forma giydi. AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ve çok sayıda AK Partili yöneticileri ve sporseverler karşılaşmayı tribünden izledi. Şehrin protokolü ile gazeteciler arasında oynanan karşılaşmada bölgesel hakem Volkan Okur düdük çaldı. Karşılaşmanın başlaması ile her iki takım oyuncuları kıran kırana mücadele etti. Karşılaşmada gazeteciler ilk devre 3-2 galip tamamladı. İkinci devre protokol takımı toparlandı. Skoru dengelemek için mücadele etti. Ancak gazeteciler ikinci devre bulduğu gole 2 farklı üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmada Vali Şeref Ataklı'nın bulunduğu protokol takımı peş peşe ataklar geliştirdi. Protokol takımı büyük bir baskı kurduktan sonra farkı 1'e indirmeyi başardı. Karşılaşmanın skorunu Vali Ataklı attığı golle belirleyerek, takımına skoru 4-4 getirdi. Şehrin protokolü ve gazeteciler arasında oynanan dostluk maçı 4-4 sona erdi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray Protokolü Gazetecilerle Dostluk Maçı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement