Aksaray'da Uyuşturucuya Karşı Narko Timler Oluşturuldu - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Uyuşturucuya Karşı Narko Timler Oluşturuldu

Aksaray'da öğrencilerin uyuşturucu batağından uzak tutulması kapsamında harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü, okul önlerinde görev alacak Narko Timleri kurdu.

26.09.2014 09:40  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özellikle lise ve dengi okullarda giriş çıkış saatlerinde, ara teneffüs saatlerinde görev alan Narko Timleri, öğrencileri ve okul çevresindeki tüm şahısları tek tek arayarak kontrol altında tutuyor. Park, bahçe ve internet kafeleri an be an takip eden Narko Timleri, şüpheli gördüğü öğrencileri arıyor, GBT sorgulamasını yapıyor ve gerekirse bölgeden uzaklaştırıyor. Yunus ekiplerinin de görev aldığı Narko Timleri, eğitim öğretim dönemi boyunca okullarda bulunacak.

Konuyla ilgili bilgi veren İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, gençleri her türlü tehditten uzak tutmak amacıyla Narko Timlerin kurulduğunu belirterek, “İçişleri Bakanlığımızın talimatı ile harekete geçtik. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü olarak buradaki amacımız gençliğimizi her türlü tehditlerden, madde bağımlılığından kurtarmak için okul önlerinde Narko Timleri kurduk. Uygulamamız geniş çaplı çalışmalarla devam edecek. Uyuşturucuya kesinlikle geçit verilmeyecek” dedi. 

YASİN CAN

Aksaray\'da Uyuşturucuya Karşı Narko Timler Oluşturuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Uyuşturucuya Karşı Narko Timler Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement