Aksaray Belediyesi Osb'ye Giden 5 Km'lik Yolu Asfaltlıyor - Son Dakika
Yerel

Aksaray Belediyesi Osb'ye Giden 5 Km'lik Yolu Asfaltlıyor

Aksaray Belediyesi Osb\'ye Giden 5 Km\'lik Yolu Asfaltlıyor

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin muhtelif bölgelerinde sıcak asfalt çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

17.07.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin muhtelif bölgelerinde sıcak asfalt çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Asfalt çalışmalarına Alparslan Türkeş Bulvarı kavşağından başlayan ve sırasıyla Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ile Yavuz Sultan Selim Mahallelerinden devam eden Aksaray Belediyesi ekipleri OSB'ye giden ve gidiş geliş yaklaşık 5 kilometre olan ana yolda sıcak asfalt çalışması yapıyor. Sabahın erken saatlerinde Yavuz Sultan Selim Mahallesine gelen belediye ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi yolu üzerindeki köprüye kadar olan ana yol üzerinde sıcak asfalt çalışması yapıyor. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken yolları aciliyet sırasına göre program aldıklarını belirterek, "Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu yaz sezonunda oruca ve sıcağa rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Bilindiği gibi daha önce Selçuklu, Mehmet Akif Ersoy, Hacılarharmanı Mahallelerimizde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yine Mehmet Akif Ersoy ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerimizden geçen ana yol üzerinde gidiş geliş yaklaşık 5 kilometrelik yolumuzu sıcak asfalt atarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray Belediyesi Osb'ye Giden 5 Km'lik Yolu Asfaltlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement