5 Genç, Trafik Canavarına Kurban Gitti - Son Dakika
Güncel

5 Genç, Trafik Canavarına Kurban Gitti

5 Genç, Trafik Canavarına Kurban Gitti

Ankara- Aksaray karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

20.10.2014 14:31  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara- Aksaray karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza, saat 01.30 sıralarında Ankara-Aksaray karayolu Kulu Makası yakınlarında meydana geldi. 34 yaşındaki Turgut Yapılcan yönetimindeki 34 JD 2404 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek 32 yaşındaki Mustafa Günce'nin kullandığı 41 SE 784 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

AYNI OTOMOBİLDE 3 KİŞİ ÖLDÜ

Kazada sürücü Turgut Yapılcan ile aynı otomobilde bulunan 23 yaşındaki Mustafa Sert ile Aksaray Üniversitesi öğrencileri 24 yaşındaki Ayşegül Dağıstan, 23 yaşındaki Gizem Ezgi Özen ile diğer otomobilde bulunan 32 yaşındaki Adnan Yılmaz hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan sürücü Mustafa Günce ise ambulansla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

AKSARAY'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada yaşamını yitiren Turgut Yapılcan ile Mustafa Sert, memleketleri Aksaray'da, öğle namazının ardından Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Aksaray Evrah Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 Genç, Trafik Canavarına Kurban Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • mavi marmara: Sadece 5 kişimii tühhhh neyse darısı diğer faşistlerin başınaa...amin. 6 44 Yanıtla yorumcu: yabancı ünlü aktörler ölünce üzülürsün ama onlar genç insanlardı biraz ölüye saygın olsun şimdi sana darısı sana demek geldi içimden ama benim insana saygım var ölüye saygısı olan İNSANA. . . 0 0
  • mavi marmara: Sadece 5 kişimii tühhhh neyse darısı diğer faşistlerin başınaa...amin. 5 35 Yanıtla
  • k urban.....: Soyunuz kuruşun inşallah ...amin 7 31 Yanıtla
  • sazan: Soyunuz kuruşun inşallah ...amin 3 30 Yanıtla
  • ZALIM: Allah rahmet etsin. Lütfen YAVAŞŞŞŞŞŞ. . . . . . . . . 24 1 Yanıtla
  • RAVZAGÜLÜ: ALLAH rahmet eylesin, ailelerine sabır ihsan etsin inş. 9 0 Yanıtla
  • seeeee: Arkadaslar lutfen cenaze evinden yeni geliyorum olenlerden birisi abimiz sayilirdi oluye olume sayginiz olsub durust insanlardi olenlerden birisinin 3 yasindaki cocugu baba gitti diyor baska bisey demiyor aksaraydab faşist cikmadi cikmiycakta mekani cennet olsun yakinlarina sabir versin oluyu elestirene kadar bir elham okuyun hayrina :::: 5 0 Yanıtla
  • tolgs: allah rahmet etsin günü vadi gelen gidiyor imtihan dünyası yaşadığımız hayat. . . 2 0 Yanıtla
  • Sibel Yıldız: Allah Rahmet eylesin kimseyi tanımadan yorum yazmayın. Ölenler gencecik cocuklar Allah ailelerine sabır versin. düşünceleri ne olursa olsun hiçbir ölümün ardından sevinmeyin. bir gün sizinde cocuklarınız olur o zaman anlarsınız . 1 0 Yanıtla
  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement