Akşam Sefası'ndan Muhteşem Canlı Performans - Son Dakika
Yerel

Akşam Sefası'ndan Muhteşem Canlı Performans

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “9. Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında TRT sanatçılarından oluşan sanat müziği grubu, ‘Akşam Sefası’ adı altında konser verdi.

21.09.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "9. Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında TRT sanatçılarından oluşan sanat müziği grubu, 'Akşam Sefası' adı altında konser verdi.

Gaziantepli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konseri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, eşi İzzet Şahin ile birlikte izledi. Festival gündüz çeşitli etkinliklerle devam ederken, akşam ise konserle devam ediyor. Akşam sefası grubu genelde Gaziantep yöresine ait türkü ve şarkılar söyledi.

Anadolu'da muhteşem hazineler bulunduğunu ifade eden Şahin, bunlarından birisinin ise Gaziantep olduğunu söyledi. Program sonrası Akşam Sefası ekibine çiçek ve Gaziantep yöresine has kutnu kumaşından yapılmış kaşkol ile Antepfıstığını simgeleyen fıstık maketinden plaket takdim eden Şahin, festivale katıldıkları için de teşekkür etti.

Festivalin gayet başarılı geçtiğini ve hedefine ulaştığını vurgulayan Fatma Şahin, bu etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan Gaziantepli izleyicilere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Akşam Sefası gurubunun solistlerinden ve Gaziantepli olan sanatçı İhsan Güvenç ise, evinde olmanın huzuru ile kendisini hemşerileri ile buluşturduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşam Sefası'ndan Muhteşem Canlı Performans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement