Akpınarlılar Derneği Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Akpınarlılar Derneği Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi

Akpınarlılar Derneği Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi

Akpınarlılar Derneği’nin (AK-DER) geleneksel hale getirdiği Kutlu Doğum etkinliğinin 3.’sü gerçekleştirildi.

21.04.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akpınarlılar Derneği'nin (AK-DER) geleneksel hale getirdiği Kutlu Doğum etkinliğinin 3.'sü gerçekleştirildi.

Adıyaman merkeze bağlı Akpınar Köyünün bu yılki Kutlu Doğum etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl da 3. sünü düzenlenen etkinlik Akpınar Şeyh Mehmet ziyaret alanında gerçekleştirildi. Kutlu Doğum Haftası programına yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Dernek Başkanı Abdullah Şahin, katılımın ve ilginin çok olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Derneğimizin bu yıl 3. kez düzenlediği programa katılım sevindiricidir. İl Müftümüzün kıldırdığı namaz ve yaptığı hatim duasında birçok kurum amiri, milletvekillerimiz ve siyasi parti temsilcileri katıldı. İlahi gurubunun okuduğu tasavvuf müziği, Kızılay Adıyaman şubesi kan bağışı organizasyonu bu yılı farklı kılan yeniliklerimizdi. Önümüzdeki yıllarda da yeniliklerimiz devam edecektir. Bu günden itibaren gelecek yılın programına ve hazırlıklarına başlıyoruz" dedi.

Şahin, "Bu yıl ayrıca hazırladıkları İçişleri Bakanlığı SODES projesinin geçmesi halinde, köyün ortaokul çağındaki çocuklarına Adıyaman 'da sportif, sosyal ve kültürel bazı kurs ve etkinlikler düzenleyeceğiz. Hedefimiz Akpınarı ve Akpınarlıyı birlik, beraberlik ve aidiyet duygularıyla yoğurmak, her alanda örnek, marka köy oluşturmaktır" diye konuştu.

Programda pilav ikramında bulunuldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akpınarlılar Derneği Kutlu Doğum Etkinliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement