Akpınar'dan Öğrencilere Tavsiye - Son Dakika
Yerel

Akpınar'dan Öğrencilere Tavsiye

Akpınar\'dan Öğrencilere Tavsiye

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, öğrencilere yarıyıl tatilinde bedenlerini dinlendirmeleri, beyinlerini ve ruhlarını kitap okumak, spor yapmak gibi geliştirici faaliyetlerle beslemeleri önerisinde bulundu.

22.01.2016 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, öğrencilere yarıyıl tatilinde bedenlerini dinlendirmeleri, beyinlerini ve ruhlarını kitap okumak, spor yapmak gibi geliştirici faaliyetlerle beslemeleri önerisinde bulundu.

Akpınar'ın 2015 – 2016 1. Kanaat Dönemi Sonu dolayısıyla yaptığı açıklamada, öğretmenlere seslenerek, öğretmenliğin sevgi ve emeğin birleştiği kutsal bir meslek olduğunu hatırlatarak, "Öğretmen olmak, öğrenciye sadece bilgi aktarmak değil; onların doğal lideri, yol göstericisi, örnek insanı olmaktır. Böyle bir sorumluluğu gönüllülükle kabul etmektir, öğretmenlik. Biliyorum ki sizler öğrencileriniz için en iyiyi istiyor ve onların başarıya ulaşmaları için üstün bir gayret gösteriyorsunuz. Bilmenizi isteriz ki bizler de öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı ve koşulları oluşturmak, öğrencilerimizi başarılı bir geleceğe taşımak için sizlerin hep yanınızda oluyoruz ve olacağız. Öncelikle sizlere çocuklarımız için gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, yoğun bir çalışma döneminin ardından dinleneceğiniz huzurlu bir tatil diliyorum" dedi.

Velilere de seslenen Akpınar şunları kaydetti:

"Çocuklarınız sizin kıymetlileriniz, canınızdan öte tuttuğunuzdur. Sizler, en kıymetlilerinizi bizlere emanet ediyorsunuz. Biz eğitimciler çocuklarımızın öncelikle vatana millete hayırlı bir insan olması ve 21.yüzyılın gereği olan çağdaş bir eğitim alması için çalışmaktayız. Bugün ilk yarıyıl karnesi alınacak, biliyoruz ki onlar kadar siz de heyecanlısınız. Unutmayalım ki karne sadece bir dönem değerlendirmesidir. Çocuklarınız başarılı ya da başarısız bir dönem geçirmiş olabilir, öncelikle size tavsiyem başarısızlığı ortaya çıkaran etmenleri bulup onları ortadan kaldırmaya çalışmanızdır. Her çocuğun yetenekleri doğrultusunda başarılı olacağı bir alan olduğuna inanıyorum, önemli olan bunu ortaya çıkartacak bir ortam sağlamaktır. Bildiğiniz gibi eğitim ailede başlar. Bu nedenle biz eğitimciler ve anne babalar çocuklarımız için omuz omuza çalışmalı, onlara güzel bir gelecek hazırlamalıyız. Sizlere de, yorucu bir dönemin ardından çocuklarınızla huzurlu, sağlıklı bir tatil geçirmenizi diliyorum."

Bu eğitim öğretim yılının ilk karnesini alan öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Akpınar, "Sevgili çocuklar, sizler bizim başarılı yarınlara olan inancımızsınız. Sizler çalıştıkça, başardıkça daha büyük, daha güçlü bir ülke olacağız. Bilin ki biz başarı yolunda sizin hep arkanızdayız. Her çalışmanın bir dinlenme süresi vardır ve şimdi tatil zamanı. İnsan çalışmak gibi tatilin de hakkını vermeli. Bu tatilde size önerim bedeninizi dinlendirirken, beyninizi ve ruhunuzu kitap okumak, spor yapmak gibi geliştirici faaliyetlerle beslemenizdir. 2. döneme sağlıkla başlamanız umuduyla sizlere iyi tatiller diliyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akpınar'dan Öğrencilere Tavsiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement