Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay Açıklaması - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay Açıklaması

"Saha başarılarının devamı halinde Akhisar'da uzun süre çalışmak isterim"

26.11.2014 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Saha başarılarının devamı halinde Akhisar'da uzun süre çalışmak isterim" dedi.

Akçay, yaptığı açıklamada, ligde 10. haftanın ardından 15 puanlarının olduğunu, 16 hafta oynanacak ilk bölümü 18-25 puan arasında bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Bu puan hedefine ulaşmak için 6 müsabakanın bulunduğunu kaydeden Akçay, "Ligde bu sezon çok beraberlik olması ve ligin zorluğunun bu şekilde devam etmesiyle küme düşme barajının çok aşağıya düşeceğini tahmin ediyorum. Kulübün yapılanması ve lige tutunması için çabalıyoruz. Bizim için ilk bölümde 18-25 puan arası ideal gözüküyor" dedi.

Akçay, Akhisar'da gerek yönetim kurulu üyeleri gerek belediye başkanı, halk ve diğer kuruluşlar tarafından saygı gördüklerini belirterek, "Güzel bir ortamdayız, saha başarılarının devamı halinde Akhisar'da uzun süre çalışmak isterim. Türkiye'de aşırı bilinçsiz şekilde sağlıksız olan baskıyı hissetmiyoruz, o nedenle yaratıcılığınız daha fazla olabiliyor" diye konuştu.

Bu sezon ligde kalmak istediklerini kaydeden Akçay, "Önümüzdeki yıldan sonra ligde kalırsak yavaş yavaş büyük operasyonlar yapılabilir. Şu anda en önemli hedefimiz ligde kalmak" dedi.

Şimdiye kadar Gekas ve takım arasında kurdukları ilişkinin çok sağlıklı şekilde yürüdüğünü kaydeden Akçay, "O nedenle çok fazla bir B planımız yok. Kupa maçlarında ve hazırlık müsabakalarında hücum etkinliğimizin nasıl olabileceğini deniyoruz. Ocak ayındaki transfer döneminde daha güçlü B ve C planları için çalışmalarımız olacak" dedi.

Ara transfer döneminde takımdan az da olsa takımdan ayrılmak isteyecek oyuncu olabileceğini belirten Akçay, şöyle konuştu:

"Zaten biz de oyuncu bırakmak istemiyoruz. Ekonomisi sınırlı bütçesi takımlar olan için çok kolay ve basit değil. Bizden oyuncu isteyen büyük takımlar olabilir. Oyuncunun önünü kapatmamak ve kulübün menfaatleri doğrultusunda transfere izin verilebilir. O tür şeylere hazır olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle transfer dönemi için hazırlık yapıyoruz. Bir arkadaşımız yaklaşık bir ay boyunca Portekiz, Belçika ve Almanya'da incelemelerde bulunacak."

Akçay, devre arasında Trabzonspor'dan ayrılacak oyuncularla görüşebileceklerini sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dejan Radonjic: Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz
    21:32 Dejan Radonjic: Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz

    Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic, Alman temsilcisi Chemnitz ile oynayacakları maçta sert bir oyun beklediklerini ifade ederek, 'Oyun planımıza sadık kalarak mücadele edeceğiz' dedi. Radonjic, rakiplerinin Bundesliga'da güzel mücadele ettiğini ve maça hazır olmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, sert bir oyun beklediklerini ve mücadelelerini arttırmaları gerektiğini vurguladı.

  • Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılışı yapıldı
    21:19 Sivas'ta düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

    Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Güreş Şampiyonası'nın açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, güreşin Türk milleti için özel bir yere sahip olduğunu vurguladı. Şimşek, Sivas'ın 8 olimpiyat madalyası kazanan tek il olduğunu belirterek, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için 2 bin 298 lisanslı sporcuya ev sahipliği yaptığını ifade etti. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanvekili Kerim Salman ise Sivas'ın Türk güreşinde önemli bir şehir olduğunu ve 3 olimpiyat şampiyonu yetiştirdiğini söyledi. Eski olimpiyat şampiyonu Ahmet Ayık da organizasyonun adının verilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Sivas'ta uluslararası bir şampiyona düzenlenmesi için girişimde bulunacağını ifade etti.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor
    21:18 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve pas çalışması yapıldıktan sonra geniş alandaki çift kale maçla antrenman tamamlandı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • Selektör yapanların cezası iptal edildi
    21:10 Selektör yapanların cezası iptal edildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selektör ile radar uyarısı yapan sürücülere verilen cezaların iptal edildiğini açıkladı. Bayram yoğunluğu nedeniyle yapılan denetimlerde aşırı hızın önemli bir sorun olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, vatandaşlara selektör yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi
    21:08 Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi

    Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, bugün yapılan toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtti. Koç, TFF'nin seçimi öne almaması durumunda yeterli imza sayısının birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi. Kulüpler Birliği Vakfı, seçim tarihinin değiştirilmesini tek gündem maddesi olarak görüyor ve seçimin en kısa sürede yapılması gerektiğini vurguluyor.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
    20:58 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Trabzonspor maçının ardından 3 gün izin yapan takım, antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Maç 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.


Advertisement