Akçadağ Ailesinin Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

Akçadağ Ailesinin Mutlu Günü

Diyarbakırsporun eski başkanlarından iş adamı Şahap Akçadağ'ın oğlunun nikah şahidi olan Devlet Bakanı Yılmaz, evlenme cüzdanını geline vermek üzere şahitler arasında 40 yıldır evli bulunan AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan'a verdi.

28.09.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırsporun eski başkanlarından iş adamı Şahap Akşadağ'ın oğlunun nikah şahidi olan Devlet Bakanı Yılmaz ve çok sayıda eski bakan ile diğer davetliler halay çekerek eğlendi.

Çukurambar semtinde bir otelde düzenlenen düğünün nikah şahitliğini Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, eski bakanlardan Salim Ensarioğlu, Salih Yıldırım ve Salih Sümer, AK Parti Milletvekili İhsan Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, milli antrenörlerden Yılmaz Vural ile iş dünyası ve spor camiasından çok sayıda kişi yaptı.

Akçadağ ve Alışkan ailelerinin çocukları Cem ve Gül'ün nikah şahidi olan Devlet Bakanı Yılmaz, nikahın kıyılmasının ardından çifte mutluluklar dileyerek, evlenme cüzdanını, geline vermesi için şahitler arasında bulunan 40 yıllık evli AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan'a verdi.

Çifte mutluluklar dileyen Arslan da, "evi dişi kuş yapar" atasözünü hatırlatarak evlilik cüzdanını geline verip çiftten en az 3 çocuk yapmalarını istedi. Nikah işlemlerinin ardından çiftin ve ailelerinin de katılımıyla Bakan Yılmaz ve diğer şahitler hep birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

Diyarbakır Eyvan Grubu'nun söylediği Diyarbakır türkülerinin ardından sahne alan sanatçı İzzet Yıldızhan söylediği birbirinden güzel türkülerle düğüne katılanları eğlendirdi.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ve diğer siyasetçiler ile iş dünyasından çok sayıda davetliyi halay çekmeye davet eden Yıldızhan, söylediği hareketli türkülerle, salonda büyük bir coşkunun oluşmasını sağlarken, bazı iş adamlarının halay çekenlere çok miktarda para ve döviz attıkları gözlendi.

850 kişinin katıldığı yemekli düğün sırasında çok sayıda davetlinin evlenen çifte çok miktarda altın ve döviz taktıkları ve birlikte hatıra fotoğrafı çektikleri görüldü. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akçadağ Ailesinin Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement