Akbem Kayıtları Yarın Başlayacak - Son Dakika
Yerel

Akbem Kayıtları Yarın Başlayacak

Antalya'da 8-14 yaş grubu çocuklara 10 birimde 23 branşta ücretsiz eğitim veren Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezlerinde (AKBEM) kayıtlar, 1-4 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

30.09.2015 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 8-14 yaş grubu çocuklara 10 birimde 23 branşta ücretsiz eğitim veren Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezlerinde (AKBEM) kayıtlar, 1-4 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Her yıl binlerce çocuğa ücretsiz eğitim veren AKBEM'de kış dönemi kayıtları Altındağ, Aksu, Varsak, Yeşilbayır (Döşemealtı), Altınova, Kepezaltı, Yenimahalle, Meltem, Çaybaşı ve Milli Egemenlik kurs merkezlerinde yapılacak.

Öğrenciler, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 fotoğraf ile AKBEM'e başvurabilecek.

Matematik, fen bilgisi, Türkçe, İngilizce, bilgisayar, Kur'an-ı Kerim, bilim ve teknoloji ve hızlı okuma kurslarıyla akademik eğitim veren, halk oyunları, modern dans, bale, bağlama, değerler eğitimi, gitar, keman, tiyatro, resim, görsel sanatlar, origami, bez bebek, heykeltıraş, yaratıcı drama ve satranç kurslarıyla da kültürel ve sanatsal eğitime katkıda bulunan AKBEM, Antalyalı çocukları geleceğe hazırlıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akbem Kayıtları Yarın Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement