Ak Parti'liler Seçim Bürosu'nda Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ak Parti'liler Seçim Bürosu'nda Gövde Gösterisi Yaptı

Ak Parti\'liler Seçim Bürosu\'nda Gövde Gösterisi Yaptı

Kars'ta seçime bir aylık bir süre kala AK Parti'liler birbirlerine kenetlenerek birlik beraberlik mesajları verdiler.

01.03.2014 08:38  Güncelleme: 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta seçime bir aylık bir süre kala AK Partililer birbirlerine kenetlenerek birlik beraberlik mesajları verdiler.

AK Parti'den 22. ve 23. Dönem milletvekili olan ve 2014 yerel seçimleri için partisinden belediye başkan aday adayı olan Dr. Selahattin Beyribey, kendisine görev verilmemesine rağmen bugün kalabalık bir grupla partisinin seçim bürosuna gelerek AK Parti Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş'a destek verdi.

AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan ve çok sayıda partili ve vatandaşlarla birlikte AK Parti seçim bürosuna gelen Dr. Selahattin Beyribey'i Başkan Nevzat Bozkuş, dışarıda karşıladı. Bozkuş ile birlikte el ele seçim bürosuna geçen eski Millletvekili Dr. Salahattin Beyribey'e çok sayıda vatandaş sevgi gösterisinde bulundu.

Burada kalabalığa konuşan AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Kars'ta yerel seçimler öncesi birlik beraberlik mesajı verdi.

İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin son 1 ayına hep birlikte girmiş bulunuyoruz. Biz bugün itibariyle önceki dönem milletvekilimiz Selahattin Beyribey'in şehrimize intikaliyle, partimize, bugün itibariyle zamanı el verdiği sürece Kars'ta burada bizimle birlikte teşkilatımızla beraber, sizinle beraber seçim çalışmalarında aktif olarak görev alacaklar. Önümüzde hafta milletvekillerimiz de şehrimize intikal edecek önceki dönem milletvekillerimizle birlikte birlik beraberlik içerisinde AK Parti'nin yerel seçimlerde bayrağını tekrar yukarılara taşımak için hep birlikte gayret göstereceğiz" dedi.

22.ve 23. dönem Milletvekili Selahattin Beyribey'de yaptığı konuşmasında, Kars'ın iktidar Partisi'nin gücü arkasında hissettiğini söyledi.

Dr. Selahattin Beyribey, "Ben bu seçimde AK Parti'ye başkan adayımız Nevzat Bozkuş'a, ilçedeki adaylarımıza, ilçe belediye başkan adaylarımıza, belediye meclis üyelerimize hepsine desteğinizi bekliyorum. Hep beraber Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan arkasındayız, başkanımızın arkasındayız. Meclis üyelerimizin arkasındayız. Belediye meclis üyelerimizin arkasındayız. ve bütün teşkilatımızın arkasındayız. Bir daha altını çizerek söylemek istiyorum. Seçimin sonuna kadar sizlerle bereber olacağım. İnşallah hep beraber el ele vereceğiz. Kim ne derse dersin. Tabiki meyve veren ağaç taşlanır. Belediye başkanımız meyve verdiği için elbette taşlayacaklar. İl başkanımın burada siyasi idarenin başı olduğu için elbette taşlanacak. Beni de taşlayacaklar. Taşlasınlar hiç önemi yok. Bizim ülkemize Kars'ımıza canımız feda olsun" diye konuştu.

"TÜRKİYE ÇOK CİDDİ BİR SÜRECİ YAŞIYOR"

Kars Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş'ta kendilerine destek için Kars'a gelen milletvekili Selahattin Beyribey'e teşekkür etti.

Bozkuş, "Gerçekten Türkiye çok ciddi bir süreci yaşıyor. Önümüzde 30 Mart yerel seçimleri var. ve 30 Mart yerel seçimleri Türkiye'nin geleceğini özellikle çok ilgilendiriyor. Şunu ifade etmek istiyorum. Hükümetimiz 10 yılda 23,5 milyar dolar IMF'ye olan borcumuzu ödemiş. Yaklaşık 50 katrilyon TL. ama biz 1 milyar dolar bulabilmek için kapı kapı dolaşıyorduk. Çok şükür o günler aşıldı. Şimdi tekrardan bizim eskiye dönmemizi istiyorlar. Sayın milletvekilimiz bunu çok iyi bir şekilde izah ettiler. Dolayısıyla bizim şimdi birlik ve bereberlik içerisinde hareket etme günümüzdür. Sayın milletvekilim, bugünlerde bizlere ve Türkiye'ye karşı oynanan oyunları görerek kendisi bu hassas duyarlılığı göstererek birkez daha birlik ve bereberlik içerisinde olmamız için burada bulunuyor.Türkiye'yi ve bizi ilgilendiren böyle bir günde kendi vicdani kaanatini ortaya koyarak gerek bizlerle birlikte olması, gerekse Türkiye'nin sorunlarına el basması Ankara'daki yoğun işlerine rağmen, yoğun çalışmlarına rağmen kendisi mesaisinin bir kısmını bize ayırmış ve buraya kadar gelmişlerdir. Ben sizler adına kendisine çok çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapıaln konuşmaların ardından Dr. Selahattin Beyribey ve beraberindekiler tek tek vatandaşlarla görüştü. Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden Beyribey, Kars'ta yapılan çalımaların devamı ve Kars'ın geleceği için hep birlikte el ele vererek AK Parti ile Kars'ı hak ettiği yere taşıyacaklarını kaydetti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Parti'liler Seçim Bürosu'nda Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa ozkok: başkanlar size sesleniyorum bırakın polemiği icraatları konuşun.bu millet hizmete oy veriyor. 1 0 Yanıtla
  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement