Ak Partililer Milletvekili Adaylarını Karşıladı - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Milletvekili Adaylarını Karşıladı

Ak Partililer Milletvekili Adaylarını Karşıladı

AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tören ile AK Parti Niğde Milletvekil adayları coşkulu bir şekilde karşılandı.

11.04.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tören ile AK Parti Niğde Milletvekil adayları coşkulu bir şekilde karşılandı.

25. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili Adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve Yaşar Ataç adaylıklarının açıklamasının ardından Niğde'ye geldi. Adaylar, partililer tarafından Gülkır Petrol önünde kurban kesilerek coşkulu bir şekilde karşıladı. Adaylar konvoy halinde Bor İlçesi'nde bekleyen partilileri selamladı. Ardından Niğde'ye gelen adaylar burada AK Parti binasını önünde toplanan halka seslendi.

Seçim otobüsünün üzerinde halka seslenen Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti'nin Niğde'de 3-0 alacağını söyledi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise, "Milletvekili adaylarımızı adeta bağrınıza basarcasına karşıladığınız için teşekkür ederim. Siz güçlü olduğunuz sürece, heyecanlı olduğunuz sürece Ankara'da Cumhurbaşkanlığımızda Cumhurbaşkanımız, Başbakanlıkta Başbakanımız böyle güçlü olur. Sizler için, Niğde için, Türkiye için ne yapsak azdır. Sizin sesinize, halkımızın sesine genel merkezimiz kulak verdi ve 3 Milletvekili sizlerin aranıza gönderdi. Şimdi sizlere ne düşüyor, sizlere 3 Milletvekilimizi Ankara'ya göndermek" dedi.

Ak Parti Niğde 3. sıra Milletvekili Adayı Yaşar Ataç da, "Bu mutlu günde inşallah 8 Haziran sabahındaki coşkuyu görüyorum. 2002 ruhunu görüyorum. Allah nasip ederse bu coşkuyla 2002'den başlayıp bu mihmandarlığı bugünlere taşıyan bütün kardeşlere, bütün kardeşlerimize, bütün milletvekillerimize ve bütün teşkilatlarımızın getirdiği her zaman coşkuyla yükselterek 8 Haziran sabahında 3'te 3 hedef 23'ü kutlayacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

AK Parti 2. sıra Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen ise, yeni günün doğduğunu söyleyerek, "14 Ağustos 2001'de doğan güneş şimdi yeniden Selçuklunun Başkenti Niğde sancağından doğuyor. Yeni Türkiye'nin inşaatına hazırımsınız? Zaten Niğde bu AK harekete çıktığından beri Niğde gönlünü, yüreğini açtı. 3 Kasım 2002'de Türkiye genelinde partimiz yüzde 34 almışken, Niğde yüzde 45 oy verdi, yani Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde oy verdiniz. Daha sonra yapılan tüm seçimlerinde Niğde Türkiye ortalamasının hep üzerine oy verdi. Önceki dönemde yüzde 55 oy verdiniz. Niğde'de AK Parti 185 bin seçmenin 140 binini en az oyunu alacak, tüm hemşerilerimizin oyuna talibiz" diye konuştu.

AK Parti Niğde 1. sıra Milletvekili Adayı Alpaslan Kavaklıoğlu ise, genel seçimin Türkiye için önemli bir seçim olduğunu dile getirdi. "Bakan Kavaklıoğlu" sloganları eşliğinde konuşmasını sürdüren Kavaklıoğlu, şunları söyledi:

"Niğde'de çok özel bir gün. Allah'ın izniyle Niğde'de özel bir sayfa açıyoruz. Bu seçim Türkiye için çok önemlidir. Bu seçimden sonra yeni Türkiye'yi kuracağız. Çocuklarımızın geleceği için, torunlarımızın geleceği için, Türkiye'nin geleceği için bunu gerçekleştireceğiz. Bizim üzerin düşen bir iş var. Allah'ın izniyle bu seçimde şeytanın bacağını kıracağız ve meclise 3-0 ile gideceğiz. Bu her şeyden önemlidir. Bizim milletvekili olmamız önemli değil üç arkadaşımızın milletvekili önemlidir. Bu hem Niğde için önemli hem de Türkiye için önemlidir. O bakımdan bunun iki şartı var, birincisi birlik beraberlik, bu birlik beraberliğimizi sağladık. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin . İkincisi çalışmak çalışacağız." - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Milletvekili Adaylarını Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement