Ak Partili Vekillerden Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Vekillerden Bayram Mesajı

Ak Partili Vekillerden Bayram Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekilleri Faruk Işık ve Doç. Dr. Muzaffer Çakar, Kurban Bayramı dolayısı ile birer mesaj yayımladılar.

02.10.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekilleri Faruk Işık ve Doç. Dr. Muzaffer Çakar, Kurban Bayramı dolayısı ile birer mesaj yayımladılar.

AK Parti Muş Milletvekilli Faruk Işık, Kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Bayramların, sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, misafirlerin tebessümle karşılandığı, ikramların yapıldığı mutlu günlerdir. Millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Dünya coğrafyasında gerek insanlık onuru, gerekse Müslümanlar zulüm altındalar. Özellikle bu dönemde zulme maruz kalanlar, bize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadırlar. Bu nedenle dün olduğu gibi bugünde dünyanın neresinde olursa olsun her mazluma sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bayramların sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en canlı şekilde tezahür ettiğini belirten Milletvekili Işık; toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği; sorunlar bulunsa da yüzlerin güldüğü ve herkesin ortak duygularda birleştiği, bayramların toplumun birbirini kucakladığı ve kenetlendiği, ihtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma günleridir. Tüm hemşehrilerimizin bu şuurla, Bayram günlerini maneviyatına uygun şekilde değerlendireceğine yürekten inanıyorum" dedi

AK Parti Muş Milletvekili Doç. Dr. Muzaffer Çakar ise, bayramların, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu söyledi.

Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet bağının sağlamlaşıp kenetlendiğini ifade eden Çakar "Zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır bayramlar. Ancak bugün, Gazze, ırak, Suriye başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan acı olaylar, akan kan ve gözyaşı nedeniyle yürekleri yakan, vicdanları sızlatan tabloyla karşı karşıyayız. Masum insanları hedef alan kutsa l yaşam haklarını hiçe sayan saldırılar derin endişe ve üzüntü yaratmaktadır. Kan ve gözyaşının dinmesi, çekilen çilelerin ve ıstırabın sona ermesi, adil ve kalıcı bir barışın sağlanması için biz elimizde geleni yapacağız. Kurban bayramının ülkemiz için Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olması dileklerin ile herkesin sevgi birlik beraberlik yardımlaşma ve dayanışma duygusu ile huzur içinde ailesiyle tüm sevdikleriyle acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyor, Bu duygularla bütün vatandaşlarımın kurban bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Vekillerden Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement