Ak Partili Kökoğuz'a Karslılar'dan Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kökoğuz'a Karslılar'dan Yoğun İlgi

Ak Partili Kökoğuz\'a Karslılar\'dan Yoğun İlgi

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Ali Kökoğuz; Osmangazi Mahallesi'deki Kars Merkez Köyleri Derneği'ni ziyaretinde yoğun ilgi ile karşılandı.
"Eskiye dayanan dostluğu, Kökoğuz'un seçimden seçime değil her zaman halkın yanında"...

14.11.2013 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Ali Kökoğuz; Osmangazi Mahallesi'deki Kars Merkez Köyleri Derneği'ni ziyaretinde yoğun ilgi ile karşılandı.

"Eskiye dayanan dostluğu, Kökoğuz'un seçimden seçime değil her zaman halkın yanında olmasının bir delilidir." diyen dernek üyeleri, AK Partili aday adayına desteklerinin gönülden olduğunu ifade ederek, "Derneğin birçok organizasyonunda manen ve madden hep yanımızdaydı. Şimdi bizde ona sevgimizi göstermek için buradayız" diye konuştular.

Her toplantıda olduğu gibi birçok meclis üye aday adayları da toplantıya iştirak etti: Ramazan Akgün, Tahsin Ünal, Gamze Örün, Münevver Aras, Mustafa Ali Arıkan, Hüseyin Yiğit, Mustafa Atbaş Kökoğuz'un yanındaydı. "Meclis üyeleri ilçenin temsilcileridir, lütfen içinizden çıkan temsilcilerinize sahip çıkın" diye telkinde bulunan Kökoğuz, her toplantıda o mahallenin parti küskünlerini de onore ederek kucaklarken, bu durum, "Kökoğuz parti içinde, yaraları da tedavi ediyor" yorumlarına neden oldu.

Dernek Başkanı Şemistan Taptaş "Bizler dernek olarak tarafsız olsak da, bizlere değer ve önem veren tüm adaylardan yana tarafız" dedi. Osmangazi AK Parti Mahalle Başkanı ve dernek yöneticisi İhsan Aras "Osmangazi Mahallesi olarak bizler, Bayraklı'ya emek vermiş her aday adayımızın yanındayız" dedi.

Kökoğuz ise, "Ben sizlere yapamayacağım hiçbir konu hakkında söz veremem. Ancak sizlerin iş ve AŞ sorununuz için mücadele edeceğim konusunda söz verebilirim. Bayraklı ilçemize yapılacak 2200 yataklı bir bölge hastanesi var. Yaklaşık 6500 kişiye burada istihdam sağlanacak, bu personelin çoğunun Bayraklı'dan olmasını sağlarız. Bu bizim asli görevimizdir. Biz AK Parti davasının neferleriyiz, bizim davamız da önce halkı ve onların mutluluk ve refahını düşünmek, sonrasında çözüm üretmek vardır." İFADELERİNİ KULLANDI. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kökoğuz'a Karslılar'dan Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement