Ak Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

Ak Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

Ak Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

10.02.2016 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Manisa Adalet Sarayında Cumhuriyet savcısına gelerek suç duyurusu dilekçesini veren Kumbaracı'ya, AK Partili kadınlar destek verdi. İçeriğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 16 Ocak 2016 tarihindeki CHP 35. Olağan Genel Kurultayında ve 19 Ocak 2016 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisindeki CHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmaların bulunduğu dilekçeyi Cumhuriyet Başsavcılığına veren Kumbaracı, konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çok çirkin nitelemelerde bulunduğunu anlatan Kumbaracı, şöyle konuştu: "AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları olarak buna tepki gösteriyoruz ve kendisini kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu'nu sorumlu ve erdemli bir siyasetçi gibi davranarak üslubunu değiştirmeye davet ediyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu'nun kullandığı ifadeler sadece Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bir saldırı değil verdikleri oyla onu bu makama layık gören bize ve milyonlarca vatandaşa yapılmış bir hakarettir. Sayın Kılıçdaroğlu milletimizin yüzde 52'sinin oyunu alarak doğrudan seçilen Cumhurbaşkanımıza ilkel ve demokratik bilincin gelişmediği toplumlarda her türlü gücü tek başına kontrol eden kişiler için söylenen diktatör nitelemesini kullanmıştır. Halka baskı ve şiddet uygulayan demokrasiyle seçimlerle hiç bir alakası olmayan bu kimselerle Cumhurbaşkanımızı bir tutması Kılıçdaroğlu'nun demokrasiye ve halkın iradesine en ufak bir saygısı olmadığının göstergesidir."

"ERDEMLİ SİYASETÇİ ÜLKESİNİ YURT DIŞINDA ŞİKAYET ETMEZ"

"Sayın Kılıçdaroğlu'nun hakaret ederken kullandığı namus ve şeref kavramlarının bu ülke insanı için ne denli önemli kutsal olduğunu bilmediğini düşünüyoruz" diyen Kumbaracı, kullanılan bu üslubun erdemli bir siyasetçiye ve siyasete yakışmadığını söyledi.

Erdemli siyasetçinin adalet ve vicdandan yana olduğunu belirten Kumbaracı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Erdemli siyasetçi PKK terör örgütünün öldürdüğü binlerce canı yakıp yıktığı şehirleri ve şehit ettiği askerleri görmezden gelerek PKK'lıları özgürlük savaşçısı olarak belirten bildirgeye imza atmaz ve erdemli siyasetçi milli değerlerini ayaklar altına alarak ülkesini yurt dışında şikayet etmez. Sayın Kılıçdaroğlu bir dünya lideri olan kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmekten vazgeçip özlemini duyduğu erdemli siyaseti yapanlardan biri olmalıdır."

Kumbaracı, konuşmasının ardından Manisa Cumhuriyet Başsavcılığına bireysel olarak suç duyurusunda bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Kadınlardan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.

  • Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'
    01:15 Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Selçuk'ta düzenlenen mitingde projelerini anlatarak heyecanını İzmir halkıyla paylaştı.


Advertisement