Ak Partili Işık'tan Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Işık'tan Veda Mesajı

Ak Partili Işık\'tan Veda Mesajı

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, bir veda mesajı yayımladı.

23.04.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, bir veda mesajı yayımladı.

Mesajında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla yol arkadaşı olmanın huzur ve bahtiyarlığını yaşadığını ifade eden Faruk Işık, görev yaptığı 4 yıllık süreçte herkese gönlünü açtığını dile getirdi. Işık; "Muş'umuza hizmet etme yolunda sizlerle beraber çalışmayı Yüce Rabbim bana nasip etti. Acısıyla, tatlısıyla dolu dolu bir 4 yılı geçirdik. Vekaletinize layık olmaya ve emanetinize sahip çıkmaya gayret ettim. Bu süre zarfında gücümün yettiği kadar sizlere kapımı ve gönlümü hep açık tuttum. Muş'umuza hizmet etmek için koşturduk ve gayret gösterdik" dedi.

4 yıllık süre içerisinde Muş tarihinin en büyük hizmetlerini getirdiklerini vurgulayan Işık, "Şu da bilinmelidir ki son 4 yıllık süre içerisinde Muş tarihinin en büyük hizmetleri ile tanıştı. Milli eğitim, sağlık, sosyal hizmetler, ulaşım, tarım, emniyet, kültür, doğalgaz, gençlik spor, üniversite, yurt kur ve kentsel dönüşüm olmak üzere hayatın her alanında hizmetlerin en büyüğünün ve en iyisinin Muş'umuza gelmesinde öncülük ettik. Önümüzdeki süreçte hak, hukuk, adalet ve barışın egemen olması, yeni Türkiye'nin inşası ve Partimizin başarısı için çalışmaya devam edip hep partimizin hizmetinde olacağım. Bu çerçeve de Muş'ta 2011 Genel Seçimlerinde elde edilen yüzde 43 olan partimizin oy oranını yüzde 50'lere taşıyarak partimizin çıtasını yükseltmeye çalışmalıyız" diye konuştu.

AK Parti aleyhine oy devşirenlerden olmadığını ve olmayacağını ifade eden Işık; "İyi bilinsin ki, bizim kültür ve fikir dünyamızın siyasi yörüngesi, siyasi rotası bellidir ve nettir. Milli Nizam Partisi'yle başlayan sırasıyla Milli Selamet, Refah, Fazilet ve AK Parti ile devam eden erdemli bir siyasi yoldur. Bizler çıkarlar, beklentiler, konjonktürel durumlar, ikbal hesapları ve akrabalık ilişkilerinden dolayı başka siyasi alanlarda ve siyasi partilerde görev alanlardan, bunlara katkı sağlayanlardan, açık ve gizli destek verenlerden ve AK Parti aleyhine oy devşirenlerden olmadık, olmayacağız da. Siyaseten neticeler nefsimize hoş gelmese de, biz inancımızın, düşüncemizin ve ilkelerimiz gereği olarak yeryüzündeki mazlumların umudu ve milletin partisi olan AK Partimizin başarısı için mücadele edeceğiz. Milletvekilliğim süresince, beni destek, sevgi ve dualarıyla yalnız bırakmayan partili arkadaşlarımıza, gönül dostlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, yerel basın temsilcilerimize, muhtarlarımıza, esnafımıza, eşrafımıza, kanaat önderlerimize ve hemşehrilerimizin tümüne teşekkür eder, yaptığımız hata ve eksikliklerden dolayı bilerek veya bilmeyerek kırdığımız tüm hemşehrilerimizden haklarını helal etmelerini istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi Allah'a emanet ediyorum" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Işık'tan Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement