Ak Partili İl Başkanları Torun ve Akar'ın Basın Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Ak Partili İl Başkanları Torun ve Akar'ın Basın Toplantısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'un açıklaması AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ın açıklaması AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'un Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'a hediye takdim etmesi Sur'daki terör saldırıları -AK Parti Bursa İl Başkanı Torun: "Çok sayıda şehit verilen bu vatanı bölmek isteyenler, bu emellerinin bedelini tarihin her döneminde çok ağır bir şekilde ödemişler ve kendi kanları içerisinde boğulmuşlardır" AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Akar: "Çöpleri toplamayan anlayış ile çukuru kazan anlayış aynıdır" AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, terör saldırılarına ilişkin, "Çok sayıda şehit verilen bu vatanı bölmek isteyenler, bu emellerinin bedelini tarihin her döneminde çok ağır bir şekilde ödemişler ve kendi kanları içerisinde boğulmuşlardır" dedi.

11.02.2016 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'un açıklaması

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ın açıklaması

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'un Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'a hediye takdim etmesi

Sur'daki terör saldırıları

-AK Parti Bursa İl Başkanı Torun:

"Çok sayıda şehit verilen bu vatanı bölmek isteyenler, bu emellerinin bedelini tarihin her döneminde çok ağır bir şekilde ödemişler ve kendi kanları içerisinde boğulmuşlardır"

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Akar:

"Çöpleri toplamayan anlayış ile çukuru kazan anlayış aynıdır"

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, terör saldırılarına ilişkin, "Çok sayıda şehit verilen bu vatanı bölmek isteyenler, bu emellerinin bedelini tarihin her döneminde çok ağır bir şekilde ödemişler ve kendi kanları içerisinde boğulmuşlardır" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere bazı parti üyeleriyle Diyarbakır'a gelen Torun, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıları eleştirerek, "Bizleri ayrıştırmayı başaramayanlar hiçbir zaman durmuyorlar. Şimdi de Kürt Türk diye fitne çıkarmaya, bölmeye çalışıyorlar. Bu bölme içerisinde iç ve dış mihrakların çok etkisi var. PKK ve Paralel Yapı'yı kullanıyorlar. Çok sayıda şehit verilen bu vatanı bölmek isteyenler, bu emellerinin bedelini tarihin her döneminde çok ağır bir şekilde ödemişler ve kendi kanları içerisinde boğulmuşlardır" ifadesini kullandı.

Güvenlik güçlerinin milletin can güvenliği ile huzurunu sağlamak için canı pahasına mücadele ettiğini belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece kimse bizi birbirimizden ayıramaz" diye konuştu.

El ele verilerek bu sıkıntıların aşılacağına inandıklarını vurgulayan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar da HDP ile DBP'nin operasyonlar ile sokağa çıkma yasaklarını protesto bahanesiyle kepenk ve kontak kapatma çağrısı yaptığını kaydetti.

Akar, şunları söyledi:

"Gönül isterdi ki misafirlerimizi Hevsel Bahçeleri ve güzelliklerle karşılayalım. Fakat bugün Bursa'dan gelen kardeşlerimizi çöp dağları ve yer yer şiddet görüntüleriyle karşılıyoruz. Ümidimiz ve inancımız odur ki; pek yakın zamanda Diyarbakır ve bölgede kamu düzeni sağlanacak, devletimizin açıkladığı Terörle Mücadele Eylem Planı kapsamında etkin bir kalkınma ve rehabilitasyon, ihya ve inşa dönemine girmiş olacağız. Çöpleri toplamayan anlayış ile çukuru kazan anlayış aynıdır."

Torun ve beraberindekiler daha sonra, Sur ilçesindeki terör saldırıları nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve kentin başka ilçelerinde kiraladıkları evlerde yaşamlarını sürdüren aileleri ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Ak Partili İl Başkanları Torun ve Akar\'ın Basın Toplantısı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ak Partili İl Başkanları Torun ve Akar'ın Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement