Ak Partili Baybatur Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Baybatur Gençlerle Buluştu

Ak Partili Baybatur Gençlerle Buluştu

AK Parti Manisa Milletvekili adayı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni’ne katıldı.

17.05.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili adayı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni'ne katıldı. Şölende genlere seslenen Murat Baybatur, "Daha önceki seçimlerde olduğu gibi inşallah bu seçimlerde de sizlerin gayreti ile sizlerin çalışmalarıyla büyük bir zafere imza atacağız" dedi.

AK Parti Manisa Şehzadeler Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı Bedesten Meydanı'nda "Gençlik Şöleni" düzenledi. Şölene Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili adayı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, Şehzader Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut, Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve çok sayıda partili katıldı. Konuşmasında gençlere tavsiyelerde bulunan Baybatur, "Daha önceki seçimlerde olduğu gibi inşallah bu seçimlerde de sizlerin gayreti ile sizlerin çalışmalarıyla büyük bir zafere imza atacağız. Allah hepinizden razı olsun. Bugüne kadar çok büyük başarılı çalışmalara imza attınız. Bizde gençlik kollarından geliyoruz. Allah'a çok şükür kutlu davamızın savunucusu olan aziz milletimizin kurduğu partimizde gençlik kolları, il başkanlığı, 32 yaşında il başkanlığı yapmış ve 37 yaşında da milletvekili adayı bir kardeşiniz olarak siz gençlere şunu söylemek istiyorum; Eğer ben CHP'de siyaset yapmış olsaydım, bu yaşta en fazla gençlik kolları başkanı olurdum. MHP' de siyaset yapmış olsaydım, yine aynı olurdum. Biz seçilme yaşını 18'e düşürelim dediğimizde MHP'nin bir milletvekili 'meclisi çoluk çocuk mu yönetecek' diyerek gençlerle dalga geçmişlerdi. AK Parti'de istikamet sahibi olduğunuz müddetce,çalıştığınız müddetçe bu partide ilçe başkanı da olursunuz. İl başkanı da olursunuz, belediye başkanı da olursunuz, milletvekili de olursunuz, bakan da olursunuz. Çünkü AK Parti sizlerle beraber yürüyor. Sizleri daha üst kadrolara taşımak için elinden gelen gayreti gösteriyor." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Baybatur Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement