AK Parti Uşak İl Başkanı Yıldırım: "Milletimiz Akbabaların Yuva Yaptığı Çatıya İtibar Etmez" - Son Dakika
Politika

AK Parti Uşak İl Başkanı Yıldırım: "Milletimiz Akbabaların Yuva Yaptığı Çatıya İtibar Etmez"

AK Parti Uşak İl Başkanı Yıldırım: "Milletimiz Akbabaların Yuva Yaptığı Çatıya İtibar Etmez"

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, önümüzdeki hafta partisinin cumhurbaşkanı adayının tanıtımı için yapılacak olan toplantıya, tam kadro katılacaklarını ifade etti.

27.06.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, önümüzdeki hafta partisinin cumhurbaşkanı adayının tanıtımı için yapılacak olan toplantıya, tam kadro katılacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecini değerlendiren Basri Yıldırım, muhalefetin 'çatı adayı'na, dış güçlerin ve Türkiye'ye zarar vermek isteyen 'faiz ve vaiz lobisinin' destek verdiğini öne sürdü. Yıldırım, "12 yıldır ferasetli davranarak doğru kararı veren milletimiz, bu seçimde de doğrudan şaşmayacaktır. Halkımız temeli olmayan ve içine akbabaların yuva yaptığı çatı ve benzeri oluşumlara itibar etmeyecektir" dedi.

UŞAK AK PARTİ, TAM KADRO ANKARA'YA GİDİYOR

AK Parti, 1 Temmuz 2014 Salı günü, Ankara'da cumhurbaşkanı adayını açıklayacak. Halkın oylarıyla seçilecek cumhurbaşkanı aday tanıtımı toplantısına, Uşak AK Parti il ve ilçe teşkilatları tam kadro katılacak. Kafilede, AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan ve diğer ilçe başkanları, şu anda ve daha önceki dönemlerde görev yapan milletvekilleri, gençlik ve kadın kolları teşkilatı mensupları yer alacak. Aday tanıtımı toplantısı öncesinde bir açıklama yapan Yıldırım, "Daha önce gönlümüzdeki adayın Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledik. Hala gönlümüzde Sayın Başbakanımız yer alıyor. Fakat parti büyüklerimiz başka bir ismi aday olarak deklare ederse de, adayımız için canla başla çalışırız. Türkiye'de ilk defa millet iradesiyle cumhurbaşkanı seçilecek. Demokrasi yolunda atılan bu önemli adımın ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

"MİLLETİNİ ANLAMAYANLAR İKTİDAR OLAMAZ"

Muhalefetin Türk milletinin talep ve beklentilerine yanıt veremediği için iktidar olamadığını söyleyen Yıldırım, şöyle konuştu:

"2001'de kurulan AK Parti, 'yeter karar milletindir' diyerek yola çıktı. Partimiz yapılan bütün seçimlerde en çok oyu alarak, istikrarlı büyümeyi sürdürülebilir hale getirdi. Genel başkanından parti tabanına kadar herkes, sürekli halkla iç içe oldu. Milletimiz, kendisini anlayan ve taleplerine anında yanıt veren AK Parti Hükümeti'ne hep güvendi. Bizler de onların bu güvenlerini asla boşa çıkarmadık. Bizim dönemimizde doğu ve batı ayrımı ortadan kalktı. Yıllardır hizmet alamayan bölgeler hak ettikleri değeri gördü. Biz bunları yaparken, muhalefet bir türlü iktidar olamamanın sancısını yaşadı. Kendisine çeki düzen vermesi gereken muhalefet partileri, milletini anlayamadığı için iktidar olamadı."

MHP ve CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde 'çatı' adı altında birleşmesini de değerlendiren Basri Yıldırım, söz konusu birleşimi Türkiye'deki büyümeyi engellemek isteyen dış güçlerin ve lobilerin desteklediğini ileri sürdü. Yıldırım, "Kendi içinde aday çıkaramayan partilerin temeli olmayan bir çatı altında birleştiğini izlemekteyiz. Millete cumhurbaşkanı adayı olarak sundukları çatıyı, kendi partilileri dahi sindirememektedir. Ayrıca dış güçlerin de bu birleşime katkı sağladıkları da maalesef gözlerden kaçmamaktadır. 12 yıldır ferasetli davranarak doğru kararı veren milletimiz, bu seçimde de doğrudan şaşmayacaktır. Halkımız temeli olmayan ve içine akbabaların yuva yaptığı çatı ve benzeri oluşumlara itibar etmeyecektir." - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Uşak İl Başkanı Yıldırım: 'Milletimiz Akbabaların Yuva Yaptığı Çatıya İtibar Etmez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement