AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut - Son Dakika
Politika

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut

Görüntü Dökümü : -Metin Bulut'un partiye gelmesi -Bulut'un açıklamaları -Partililerden görüntüler - "Hükümetimiz bir tek sivilin bile burnunun kanamamasını istemektedir.

30.01.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

- Metin Bulut'un partiye gelmesi

-Bulut'un açıklamaları

-Partililerden görüntüler

- "Hükümetimiz bir tek sivilin bile burnunun kanamamasını istemektedir. Bundan dolayı çok itidalli hareket etmekte ve hiçbir sivilin bu olaydan olumsuz etkilenmemesi için çok titizlikle bu operasyonu götürmektedir"

AK Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, "Hükümetimiz bir tek sivilin bile burnunun kanamamasını istemektedir. Bundan dolayı çok itidalli hareket etmekte ve hiçbir sivilin bu olaydan olumsuz etkilenmemesi için çok titizlikle bu operasyonu götürmektedir" dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatını ziyaret eden Bulut, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bulut, son dönemde Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'nun bir kısmında istenmeyen olaylar yaşandığına dikkati çekti.

Sokakların bir kısmına çukurlar kazılarak işgal edilmeye çalışıldığını ifade eden Bulut, "Herkes şunu bilmeli ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok güçlü ve bu tür işlerin üstesinden gelebilecek kudrete sahip bir devlettir. Bunlarla mücadele ediliyor ve edilecektir. Bu konuda hükümetimiz sonuna kadar kararlıdır" diye konuştu.

Olayların uzamasının altında yatan temel sebebin, hükümetin gösterdiği hassasiyet olduğunun altını çizen Bulut, "Hükümetimiz bir tek sivilin bile burnunun kanamamasını istemektedir. Bundan dolayı çok itidalli hareket etmekte ve hiçbir sivilin bu olaydan olumsuz etkilenmemesi için çok titizlikle bu operasyonu götürmektedir" dedi.

Yaşanan olumsuzluklardan bütün Türkiye'nin etkilendiğini belirten Bulut, "Özellikle şuanda içinde bulunduğumuz Bodrum, Dalaman, Datça Muğla ili çok etkileniyor. Bunlar bizim turizm bölgelerimiz. Oluşan olumsuz algıdan ciddi şekilde gelir kayıplarına uğramış durumdayız" ifadesini kullandı.

Terör olaylarının kısa sürede bitmesini temenni eden Bulut, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve emniyet teşkilatımız, bunların üstesinden gelebilecek güce ve yeteneğe sahiptir. Ben inşallah baharla yeni bir bahara uyanacağımızı ümit ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement