Davutoğlu'nun "Bırakın Gelsin" Dediği Genç Toplantıya Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu'nun "Bırakın Gelsin" Dediği Genç Toplantıya Damga Vurdu

AK Parti'nin seçim beyannamesinin açıklandığı toplantıda 14 yaşındaki Emre Kaya isimli gencin Davutoğlu'na sarıldığı anlar programa damga vurdu.

04.10.2015 14:31  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin seçim beyannamesinin açıklandığı toplantıda 14 yaşındaki Emre Kaya isimli genç, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sarılmak istedi. Genç, korumalar eşliğinde yanına geldiği Davutoğlu'na sarıldı.

Genç DAvutoğlu'nun yanına gelmeden önce korumaları aşmaya çalıştı. Bu sırada Başbakan Ahmet Davutoğlu olayı görerek "Bırakın gelsin. Böyle aşkla gelene hayır diyebilir miyiz arkadaşlar" dedi. Kürsünün yanına gelen genç ağlayarak Başbakan'a sarıldı.

Davutoğlu'nun "Bırakın gelsin" sözü Meclis'te tartışma sırasında bu sözü kullanan Sırrı Süreyya Önder'i akla getirdi.

TUĞRUL TÜRKEŞ DE ALKIŞ ALDI

Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, salona gelişlerinde partilileri selamladı. Başbakan Davutoğlu kürsüye çıkarken partililer ayağa kalkarak ellerindeki bayrakları salladılar.

Başbakan Davutoğlu konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bahsederken salondan 'Recep Tayyip Erdoğan' tezahüratları yükseldi. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de salondakilerden büyük alkış aldı.

İşte olaydan kareler:




Davutoğlu\'nun "Bırakın Gelsin" Dediği Genç Toplantıya Damga Vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu'nun 'Bırakın Gelsin' Dediği Genç Toplantıya Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Adamım: Adamın hası Türkeş.Rahmetli Babasının gururu. 100 9 Yanıtla
  • Türkiye: insanlık görün ak partinin terbiyesi 26 30 Yanıtla
  • afyonlu: Okul forması bu....Salon dolu olsun diye öğrencileri burayada mı tanıdınız. ...yazık bu kadar düştünüz mü 20 28 Yanıtla
  • Keş: Kaptı makarnayı kömürü 18 27 Yanıtla
  • samsun: Okul formali öğrencileri tasıyın bakalım. ...Bu kadar düştünüz!!!! 13 20 Yanıtla
  • ince mesaj .....: her yerin kuralı kaidesi var... sahne de Show halka sıcak görüntü verıyor guya buna kım ınanır saf gelişmemiş angutlar sandım kı 23 nısan geldı tutulmus cocuk kursude bırsey anlatacak megerse 23 nısan provası yada 1 kasım ıcın 19 13 Yanıtla
  • cobanlar: yaziklar olsun burda kötü yorum yapana hepsi showmus yok para almis diyene Allah büyükdür kim sow yapiyorsa cezasini verir insl.siz vatan haini olmusunuz haber haber takip edin kötüleyin bir yandan ,her isdedinizide yazin zaman gelir iplerinizden nerde kaldiniz belli olur .sowu o zaman görürsünz.sanmayin herkes apdal bir sizde akil var. 16 12 Yanıtla
  • Recep aktaşyapılan her eyleme karşı bir hdp millet: Bunlar önceden hazırlanmış senaryolar Zaten bunlar ülke yönetmiyor film çeviriyor yıllardır 11 15 Yanıtla
  • zzzz: kendileri yazıp çizio nasıl olsa allah bilir kamile kaç para verdiler gidip sarılsn die:) 8 16 Yanıtla
  • Aslanlıyol: Tek kelime:Show 12 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement