AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Akçadağ'a Ziyaret - Son Dakika
Politika

AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Akçadağ'a Ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Akçadağ\'a Ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Kasım Gülpınar, Malatya’nın Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

01.08.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Kasım Gülpınar, Malatya'nın Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri,Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Kasım Gülpınar, Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Ören Mahallesinde kayısı bahçelerinde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan hemşehrilerini ziyaret etti.

İlk olarak Akçadağ Belediyesini ziyaret eden Fakıbaba ve Gülpınar, Belediye Başkan Vekili Ergün Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları Bülent Güde ve Eyüp Işık ile Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Büyükşehir Belediye Encümeni Cumali Doğan ve AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Süleyman Durmaz tarafından karşılandı.

Fakıbaba ve Gülpınar Belediye Başkan Vekili Ergün Doğan'dan kayısı bahçelerinde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan işçiler hakkında bilgiler aldı.

Heyet daha sonra Ören Mahallesine geçerek kayısı bahçelerinde çalışan Urfalı işçileri ziyaret etti.Tarım işçileriyle kayısı toplayıp onlara yardım eden Fakıbaba ve Gülpınar, yorgunluklarını da çadırdaki işçilerle çay içip sohbet ederek attılar. Akşam yemeğini çadırda tarım işçileriyle birlikte aynı sofrada yiyen, Milletvekili Fakıbaba ve Gülpınar, geceyi de çadırda uyuyarak geçirdiler. Sabah kahvaltıyı tarım işçilerinin çadırında yapan Fakıbaba ve Gülpınar daha sonra Akçadağ'dan ayrıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Akçadağ'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement