AK Parti Sandık Başına Gitti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sandık Başına Gitti

AK Parti Sandık Başına Gitti

AK Parti Muğla’dan 7 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesi aday adayı olan 34 aday adayından 27’sini kapsayan temayül yoklamasını yaptı.

01.03.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muğla'dan 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesi aday adayı olan 34 aday adayından 27'sini kapsayan temayül yoklamasını yaptı. Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde bulunan Atatürk Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayan ve 16.00'ya kadar devam eden temayül yoklaması AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ve Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyelerinden oluşan komisyon başkanlığında gerçekleştirildi.

Temayül yoklamasında aday adayı olmayan eski milletvekili ve eski il başkanları, AK Parti İl, İlçe Yönetim Kurulları, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulları, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle başkanları beraberinde yaklaşık Bin 650 kişi oy kullandı.

Temayül yoklamasında konuşan Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci aday adaylarına şans dilerken, "Bugün burada aday adaylarımız için yapılan temayül yoklamasında bir araya geldik. Milletvekili aday adaylarımız kaliteli isimlerden oluşuyor. Adaylarımızın hepsi Muğla'nın sorunlarına vakıf isimler. Aday adaylarımıza bu yarışta başarılar diliyorum" dedi. Saat 16.00'ya kadar eden oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından her ilçe için oluşturulan toplam 13 sandık görevliler tarafından teslim alınarak Ak Parti Genel Merkezi'ne götürülecek.

7 Haziran tarihinde gerçekleşecek genel seçimlerde Ak Parti'den Muğla Milletvekilliği olarak aday adaylıklarını açıklayan ve temayül yoklamasına katılanlar şu isimlerden oluşuyor:

Ahmet Kestepli, Aysel Selçuk, Bekir Tavas, Bilal Selçuk, Bülent Demir, Cavit Okur, Efendi Can, Elvan Göçer, Engin Duran, Hasan Kökten, Hasret Kaya, İsmail Baykal, Mahmut Sami Yıldız, Mehmet Nedim İlgün, Mehmet Yavuz Demir, Mestan Yayman, Muhittin Kayabaş, Muhsin Eryılmaz, Mustafa Kılınçarslan, Özben Yelda Erol Gökçe, Ramazan Yıldırım, Tunay Kök, Ufuk Kıran, Ümran Akdokur, Yeşim Avcı, Yusuf Kayacık, Zübeyda Fellahoğlu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sandık Başına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement