AK Parti Sakarya Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sakarya Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti

AK Parti Sakarya milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu, ilçelere teşekkür ziyaretinde bulundu.

09.11.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu, ilçelere teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve milletvekilleriyle Söğütlü, Ferizli, Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Üstün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin AK Parti'nin zaferiyle sonuçlandığını söyledi.

Partinin bu gücünü milletten aldığını vurgulayan Üstün, "Birlik ve beraberlik içerisinde bundan sonra seçim sürecinde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışacağız. Vatandaşımız bize hizmet vekaletini verdi. Bizler de Sakarya'nın gelişmesi ve büyümesi için TBMM'de çalışma yürüteceğiz. 7 Haziran ve 1 Kasım'da bizden fazla koşturan belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile gönül veren tüm vatandaşlarımıza genel başkanımız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Sakarya Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement