AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Öztürk, "Listeye Yedi Güzel Adam Konulursa, 7-0 Olur" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Öztürk, "Listeye Yedi Güzel Adam Konulursa, 7-0 Olur"

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Öztürk, "Listeye Yedi Güzel Adam Konulursa, 7-0 Olur"

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, ’’Listeye yedi güzel adam konulursa, 7-0 olur” dedi.

22.02.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, "Listeye yedi güzel adam konulursa, 7-0 olur" dedi.

Eski Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, katıldığı canlı yayın programında aday adaylığı süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Doğup büyüdüğü Sakarya'da geçirdiği çocukluk anılarını ve gazetecilik konusunda yaptığı çalışmalarını anlatan Öztürk, Genel Merkez tarafından aday gösterilip milletvekili seçilmesi durumunda Sakarya için hedeflerini de paylaştı.

Canlı yayında soruları cevaplayan Öztürk, "Bu şehre sükun ve huzur bulmak için geliyorum. Sanırım bende zoru seviyorum kişilik olarak. Zor bir yerde aday olmak ve oraya bir şey kazandırmak daha cazip geliyor. Burada 72 tane aday adayımız var ve bu insanların içinde çok nitelikli insanlar var ve bu tarihi bir kader. Şimdi 7 güzel insan seçmemiz gerekiyor, seçeceğimiz bu 7 insan bu şehrin kaderini değiştirecektir. Sağlam bir çalışma ile bu şehir 7-0 alabilecek kapasitedir" dedi.

Sakarya'nın yeni bir sayfa açması gerektiğini ve Sakarya'yı uluslararası seviyeye çıkartmak istediğini belirten Kemal Öztürk, "Daha iyiyi verebilmek için çalışacağız ve çabalayacağız. Referandumda çok güzel tepkiler aldık. Şehirde çok güzel bir hava oluştu çünkü içimizde çok kaliteli isimler var. Sakaryalılar kimin Sakarya'yı uluslararası seviyeye çıkaracak ve kimin iyi hizmet yapacağını anlayacak kapasitededir. Biraz yerel biraz uluslararası sentezlemek ve bu şekilde seçimlere gitmek gerekir. Bu tarihi bir fırsattır. Şehir çok süründü çok sıkıntı çekti bu her yerden anlaşılıyor. Bu şehrin içindeki kargaşayı bitirmek gerek. Sakarya'nın yeni bir sayfa açması gerekiyor. Yeni Türkiye'ye yeni bir sayfa açacak olan Sakarya'nın 7 güzel adamı gönderip Yeni Türkiye'ye nasıl katkılar sağlayacak görmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında, başarısının sırrına da değinen Öztürk, "Ben kendime rakip olarak çok daha büyük hedefler seçtim. Anadolu Ajansı'nda da bu şekilde başarılı oldum. Sakarya olarak çok daha büyük hedefler seçtim, Sakarya olarak bizim rakibimiz Chicago olacak. Biz küçük şeylerle yarışmayacağız. Ben olabilecek şeyleri söylüyorum ve buna inanıyorum" diye konuştu.

Lise garantisi aldığı şeklinde çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kemal Öztürk, "Kendimi de dahil ederek söylüyorum hiç kimsenin liste garantisi yoktur. Hiç kimsenin söylediklerine inanmayın" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Öztürk, 'Listeye Yedi Güzel Adam Konulursa, 7-0 Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement