AK Parti Rize Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Rize Danışma Meclisi Toplantısı

Rize Belediye Başkanı Kasap: "Başbakanımızın 'yeni Türkiye' hedefine, 'yeni Rize' yaklaşımı ile hazırlanıyoruz.

01.06.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Rize İl Başkanlığı Mayıs Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılan toplantıya, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı, İl Başkanı Hikmet Ayar, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Kasap, burada yaptığı konuşmada, seçim döneminde aldıkları notları takip ettiklerini belirterek, "Şehrimizin çağdaş, modern ve yaşanabilir şehir olması için kaçak inşaatlarla ve projesine aykırı olan inşaatlarla ilgili denetimleri arttıracağız. Özellikle seçim döneminde yapılan kaçak yapıların yıkımına devam ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile özellikle sahile yönelik düzenlemeleri gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kasap, şunları kaydetti:

"Semt pazarı için fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Teleferik projelerimiz için kamulaştırma çalışmalarımız sürüyor. Cumhuriyet Meydanında sondaj etüt çalışmaları devam ediyor. Başbakanımızın 'yeni Türkiye' hedefine, 'yeni Rize' yaklaşımı ile hazırlanıyoruz. Rize'nin 20, 30 yıllık geleceğini planlıyoruz."

Ayar ise 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Türkiye genelinde iyi bir çalışma gerçekleştirerek başarılı sonuçlar aldıklarını söyledi.

Türkiye'de en yüksek oy alan ilin Rize olduğunu ifade eden Ayar, "İlçeler bazında Türkiye genelinde yüzde 85.6 ile birinci olan ilçe Güneysu oldu. Yine beldeler bazında Büyükköy yüzde 83 ile Türkiye birincisi oldu. İl Genel Meclis oylarında yine Türkiye birincisiyiz. Hamdolsun birincilikleri kimseye kaptırmadık" diye konuştu.

Dik duruşu, karizmatik liderliği, bitmek bilmeyen enerjisi ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başarıda en büyük pay sahibi olduğunu dile getiren Ayar, şöyle devam etti:

"Sayın Başbakanımızla birlikte siyaset yapmış olmaktan dolayı Allah'a hamd ediyoruz. 12 yıldır iktidardayız. Milletin gündemi neyse partimizin gündemi de o olmuştur. Yapamayacağımız hiç bir şey söylemedik. Milletin kaynaklarını kullanırken çok dikkatli olduk. 12 yıldır bu ülkede banka hortumcuları, vurgunculuk, yolsuzluk konuşulmuyor. Bütün bu alanlara giden kaynaklar milletimize yansıdığı için memleketimizde çok güzel şeyler yapılıyor. AK Parti bu güzellikleri yaptıkça da milletimiz desteği devam ediyor." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Rize Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement