AK Parti Olağanüstü Toplantı Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Olağanüstü Toplantı Çağrısı Yaptı

AK Parti grup başkanlığı, meclisin 7 Eylül'de torba yasa gündemiyle toplanabilmesi için olağanüstü toplantı çağrısı yaptı.

02.09.2014 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hükümet programının görüşmeleri ve güvenoylaması için 6 Eylül Cumartesi gününe kadar çalışacak olan TBMM ilk mesaisini 'torba yasa' konusunda yapacak. AK Parti grup başkanlığı, meclisin 7 Eylül'de torba yasa gündemiyle toplanabilmesi için olağanüstü toplantı çağrısı yaptı.

TORBA YASA GÖRÜŞÜLECEK

AK Parti grubundan TBMM Başkanlığı'na yapılan başvuruda Meclis'in 7 Eylül'de olağanüstü toplantıya çağrılması, torba yasa görüşmelerinin ardından da avukatların soruşturma aşamasında dosyalara bakmasını sınırlayan yasa teklifinin görüşülmesini talep etti. Bu çalışmanın 9 Eylül'e kadar tamamlanması bekleniyor. Bu arada TBMM 4 Eylül Perşembe günü hükümet programını görüşecek, 6 Eylül Cumartesi de hükümetin güvenoylaması yapılacak.

YASAMA YILI ERDOĞAN'IN KONUŞMASI İLE BAŞLIYOR

TBMM tatilde olduğundan ve yeni hükümetin kurulması ve güvenoyu çalışmaları gündemiyle olağanüstü toplantılarına devam ettiğinden başka gündem maddeleri görüşülemiyor. O nedenle AK Parti grubunun yasa görüşmesi yapılabilmesi için meclisin olağanüstü toplanmasını talep etti. Meclis planlandığı gibi giderse 9 Eylül'den 1 Ekim'e kadar tatile girecek. 1 Ekim'de yeni yasama yılı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşması ile açılacak.

AK Parti Olağanüstü Toplantı Çağrısı Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Parti Olağanüstü Toplantı Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MEMUR TEOMAN: MECLİSİ AVUKATLARIN DAVA DOSYALARINA BAKMALARINI SINIRLANDIRAN BİR KONU İÇİN TOPLAYACAĞINIZA, KENDİNİZİ SAĞLAMA ALMAK İÇİN ÇABALAYACAĞINIZA, ALMAN-İNGİLİZ-ABD İSTİHBARATI 1976'DAN BERİ BİZİ DİNLİYORMUŞ ONUN İÇİN TOPLASANIZA OLAĞANÜSTÜ OLARAK. . . OLAYLARI MEDYADAN ÖĞRENİYORSUNUZ, NE DEVLET CİDDEYETİ AMA DEĞİL Mİ! AVUKATLARIN DAVA DOSYALARINA BAKMALARI İLE İLGİLİ KISITLAMALAR DİKTATÖR ÜLKELERDE OLUR, SAVUNMA HAKKI YAŞAMA HAKKI KADAR KUTSALDIR. . HOŞ GERÇİ BÜTÜN HUKUK KUTSALLARIMIZI ÇİĞNEMEK MODA OLDU. . FACEBOOK'TAKİ PAYLAŞIMLARINA BAKARAK HAKİM ATAR OLDUK! 9 1 Yanıtla
  • SOMALI MADENCİ: hergün ileri tarihe atılıyo bugün somada birkişi daha maden kazasında öldü fıtrat anlayı varken torba çıksa ne olur çorba çıksa ne 4 0 Yanıtla
  • Alien: Tombala çekilişi yapın da sıkıntınızı atın hadi :-)) 3 0 Yanıtla

Advertisement