AK Parti'nin Ulubey ve Karahallı İlçe Başkanları Değişmedi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Ulubey ve Karahallı İlçe Başkanları Değişmedi

AK Parti\'nin Ulubey ve Karahallı İlçe Başkanları Değişmedi

AK Parti Uşak İl Teşkilatları’nın 5’inci Olağan Kongreleri kapsamında, Ulubey ve Karahallı ilçe teşkilatlarında seçime gidildi.

16.11.2014 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Uşak İl Teşkilatları'nın 5'inci Olağan Kongreleri kapsamında, Ulubey ve Karahallı ilçe teşkilatlarında seçime gidildi.

Dün tamamlanan Banaz ve Sivaslı kongrelerinin ardından, Ulubey ve Karahallı'da da ilçe teşkilatları yenilendi. Eşme ve Merkez ilçe kongrelerinin de önümüzdeki günlerde yapılacağını belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, "Son olarak il kongremizi yapacağız. 6 Aralık 2014 günü yapılacak olan kongremize Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu da katılacak" dedi. Milletin sivil ve gereksinimlere yanıt veren bir Anayasa istediğini belirten Basri Yıldırım, "2015'teki genel seçimler, yeni Türkiye için büyük bir önem taşıyor. Sivil bir Anayasa yapılması için milletimizden daha fazla destek istiyoruz. AK Parti sevdalıları, yapılan hizmetleri yakınlarına, komşularına ve çalışma arkadaşlarına bir kez daha anlatmalı" dedi.

KARAHALLI VE ULUBEY'DE BAŞKANLAR DEĞİŞMEDİ

AK Parti Uşak İl Teşkilatları'nın 5'inci olağan kongre süreci devam ediyor. Dün, Banaz'da Süleyman Aydın ve Sivaslı'da Yaşar Bozkır'ı seçen delegeler, bugün de Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran ve Karahallı İlçe Başkanı Riza Çiğdem'e bir dönem daha yetki verdi. Kongrelere; AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, AK Parti Uşak Kurucu İl Başkanı Nuri Arslan ve partililer katıldı. Ulubey İlçe Kongresinin Divan Başkanlığını Dr. Erol Uysal üstlenirken, Karahallı'daki oturumu ise İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar yönetti. Kongrelerin büyük bölümünün tamamlandığını ifade eden AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, 22 Kasım 2014 Cumartesi günü Eşme'de yeni yönetimin belirleneceğini kaydetti. 23 Kasım 2014 Pazar günü Merkez ilçe kongresinin olacağına değinen Basri Yıldırım, "Kongreleri hiçbir sorun yaşamadan, kardeşlik havası içinde tamamlıyoruz. 4 ilçemizde teşkilatlarımız yenilendi ve yeni dönem için görev dağılımını yaptı. Eşme ve Merkez ilçenin ardından, 6 Aralık 2014 Cumartesi günü de il kongremizi yapacağız" dedi.

AK PARTİ SEVDALILARI, HİZMETLERİ YAKINLARINA ANLATSINLAR

Tazelenen teşkilatlarla, 2015 genel seçimlerine daha dinamik bir şekilde hazırlanacaklarını anlatan Basri Yıldırım, şöyle devam etti: "Önümüzdeki genel seçimler bizim için büyük önem taşıyor. 2002'den bu yana girdiği her seçimden zaferle çıkan ve oyunu artıran AK Parti'nin millete verdiği çok önemli bir söz var. Yeni Anayasa'nın yapımını, daha önceki dönemlerde sayısal engellerden dolayı hep ertelemek zorunda kaldık. Bu seçimlerde vatandaşımızdan daha fazla destek istiyoruz. Biz canla başla çalışacağız ve yeniden tek başına iktidar olacak AK Partimize katkı sağlayacağız. Bize teveccüh gösterenlerin de Anayasa için ellerini taşın altına koymaları lazım. AK Parti sevdalısı herkes, yakınlarına, komşularına ve çalışma arkadaşlarına gelinen noktayı anlatsınlar. Eğitim, sağlık, güvenlik ve demokratikleşme yolunda atılan adımları ve daha önceki cunda ve baskı dönemlerinde ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıları mutlaka hatırlatsınlar" dedi.

ULUBEY VE KARAHALLI, TEK BAŞINA İKTİDAR İÇİN ÇALIŞACAK

Bir dönem daha Ulubey AK Parti İlçe Başkanı seçilen Arif Duran, yerel seçimlerde başarılı olmadıklarını, fakat teşkilat üyelerinin moralini bozmadan çalışmalara devam ettiğini söyledi. Arif Duran, "Yeni dönemde partimizin tek başına iktidarının ve yakalanan istikrar ortamının devamı için çalışacağız" dedi. Karahallı İlçe Başkanı Rıza Çiğdem de, köy ve mahalle bazındaki çalışmaları artıracaklarını ve genel seçimlerde iyi bir oy oranını yakalayacaklarını belirtti. Öte yandan ilçe kongreleriyle ilgili kesin sonuçların 17 Kasım 2014 Pazartesi günü alınacağı dile getirildi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Ulubey ve Karahallı İlçe Başkanları Değişmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement