AK Parti'nin Temayül Yoklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Temayül Yoklaması

AK Parti'nin Kırıkkale, Erzincan, Sivas, Kırşehir, Malatya, Tokat, Yozgat ve Niğde teşkilatlarında, milletvekili aday adaylarıyla ilgili temayül yoklaması gerçekleştirildi.

01.03.2015 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Kırıkkale, Erzincan, Sivas, Kırşehir, Malatya, Tokat, Yozgat ve Niğde teşkilatlarında, milletvekili aday adaylarıyla ilgili temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Kırıkkale'de bir düğün salonunda gerçekleştirilen temayül yoklamasına, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve partililer katıldı.

Partililer, oy kullanmadan önce AK Parti Kadın Kolları Başkanlığınca yürütülen "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Biz de Varız" imza kampanyasına destek verdi.

Selamlama konuşmalarının ardından 984 partili, 30 milletvekili aday adayından temayül yoklamasına alınan 24'ü için oy kullandı.

Erzincan

Erzincan'daki temayül yoklaması, Yıldırım Akbulut Spor Salonunda yapıldı.

Temayül yoklamasında, 987 partili, 11 aday adayı için oy kullandı.

Sivas

Sivas'taki temayül yoklaması, Kongre Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Temayül yoklamasında, 2 bin 400 partili, 49 aday adayı için oy kullandı.

Kırşehir

Kırşehir'de Aşıkpaşa Spor Salonunda gerçekleştirilen temayül yoklamasına, AK Parti Konya Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Kerim Özkul, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şahin ve partililer katıldı.

Partililer, oy kullanmadan önce AK Parti Kadın Kolları Başkanlığınca yürütülen "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Biz de Varız" imza kampanyasına destek verdi.

Selamlama konuşmalarının ardından 648 partili, 17 milletvekili aday adayından temayül yoklamasına alınan 11'i için oy kullandı.

Malatya

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirdikleri temayül yoklamasının çok güzel geçtiğini söyledi.

Kahtalı, "Temayül yoklamamız, panayır havasında geçti. Bütün ilçelerimizin gençlik kolları, kadın kolları, meclis üyelerimiz ve belediye başkanlarımızın katıldığı bir organizasyondu. Bin 778 delegemiz vardı, bin 270'i oy kullandı" dedi.

Malatya'da 65 milletvekili aday adayı olduğunu aktaran Kahtalı, genel merkezin isteği doğrultusunda 5 milletvekili ile eski il başkanı ve kadın kolları başkanının girmediği temayül yoklamasında 58 adayın yarıştığını belirtti.

Yoklamaya, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ülker Can ve AK Parti MKYK üyesi Edibe Sözen'den oluşan bir heyetin gözlemci olarak katıldığını dile getiren Kahtalı, oyların genel merkezde tasnif edileceğini söyledi.

Tokat

Tokat'taki temayül yoklaması, Hüseyin Akbaş Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Partililer, oy kullanmadan önce AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının başlattığı "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Biz de Varız" kampanyası için imza attı.

Teşkilatların çeşit kademelerde görev yapan 2 bin 850 partili, 47 aday adayı için oy kullandı.

Yozgat

Yozgat'ta bir alışveriş merkezinin toplantı salonunda gerçekleştirilen temayül yoklamasında partililer, oy kullanmadan önce "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Biz de Varız" kampanyası için imza attı.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, "AK Parti olarak bugüne kadar 9 seçim geçirdik. Bu seçimlerde oy oranımızı hep artırdık. 7 Haziran seçimlerinde halkımızın teveccühüyle yine büyük bir oy oranıyla iktidara geleceğiz" diye konuştu.

Temayül yoklamasında, parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yapan 2 bin 435 kişi, 37 milletvekili aday adayı için oy kullandı.

Niğde

Niğde'de Hüdavent Hatun Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında, 23 milletvekili aday adayı için bin 56 partili oy kullandı.

Temayül yoklamasına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İstanbul Milletvekili İsmail Safi, Niğde AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Veli Akyol ve partililer katıldı.

AK Parti\'nin Temayül Yoklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Temayül Yoklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • aslan: yoklama lafta davut bile secmiyor 1 1 Yanıtla
  • selim: temayül fasa fiso içlerinden en yalakaları gösterilecektir. 1 0 Yanıtla
  • osman: Akpartı hırsız partı 0 0 Yanıtla

Advertisement