AK Parti Mitingi İçin 150 Bin Kutu Soğuk Çay Siparişi Verildi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Mitingi İçin 150 Bin Kutu Soğuk Çay Siparişi Verildi

AK Parti Mitingi İçin 150 Bin Kutu Soğuk Çay Siparişi Verildi

Başbakan Erdoğan'ın 2 Ağustos Cumartesi günü İzmir Gündoğdu Meydanı'nda yapacağı miting için 150 bin kutu soğuk çay siparişi verildi.

31.07.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Ağustos Cumartesi günü İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapacağı mitingte katılımcılar soğuk çay ile serinletilecek. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 150 bin kutu soğuk çay siparişi verdiklerini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’de İzmirliler’den oy isteyecek. Sıcaklığın 32 derece olması beklenen mitingte katılımcıların üzerine üç püskürtme makinesi ile gül suyu sıkılacak. Mitinge katılanlara soğuk pet şişe suyun yanısıra soğuk çay verilecek. Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 150 bin adet soğuk çay siparişi verdiklerini söyledi. Mitinge gelenlere Erdoğan logolu tişört ve şapka da verilecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Parti Mitingi İçin 150 Bin Kutu Soğuk Çay Siparişi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • MAKARNACILAR HÜCUM EDER: o çaylara ödenecek paralarda tüyü bitmemişlerin, herkesin hakkı var verenede içenede zehir zıkkım olsun, haram olsun 32 16 Yanıtla
  • He ondan :D: Parasını kim veriyor la Başbakanın maaşı yetermiki :D 32 3 Yanıtla çanakkale geçilmez: ÖMER bağışı kim yapıyo la, devlet, devlete para nerden geliyo la bizlerden, nasıl, vergilerimizle, yada satılmayıp kalan kuruluşlarla, o zaman hepinize haram olsun. Ayrıca yorum işinden bir tek sen anlıyomuşun öyle dediler. 0 0 doğan okur: bağış bir kandırmacaydı devletin malını mis gibi kullanıyor tepkileri indirmek için bağış mevzusu oldu desem he havuzda biriken paralar felan filan belirli kişilerin her ay bankasına yatıyor desem ne dersin ben içerdenim he ona göre :) 0 0 ömer: cumhurbaşkanı adaylarına bağış yapılıyor gerizekalı ergen. burda adamız diye yorum atıyonuz bide. 0 0
  • orjinal: güzel işte sıcakta vatandaş içsin ne var bunda. 10 23 Yanıtla devletlüm: o çaylar sıcakta caddeleri temizleyen vatandaşların vergileriyle madende çalışan haddanelerde çalışanların yollarda saatlerce direkson sallayanların, masa başında saatlerce vatandaşa dert anlatmaya uğraşanların yada bozkırlarda hayvan otlatan köylünün hakkıyla alınıyor, için içebilirseniz alkış tutarken o çayları tabi müslüman boğazı varsa sizde. 0 0
  • hacı: makarna kömür yokmu valla gelmem 22 10 Yanıtla
  • kakapeli: bu sefer ucuza gittik 27 2 Yanıtla
  • şahin: bunu haber yaptınız ya. yazıklar olsun size provokatör medya 18 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • 31 Mart yerel seçimleri sonrası en genç muhtarlar belirlendi
    15:06 31 Mart yerel seçimleri sonrası en genç muhtarlar belirlendi

    31 Mart yerel seçimleri sonrası yeni seçilen muhtarların en genci Ağırnas Mahallesi Muhtarı Cem Güven oldu. 1990 doğumlu olan Cem Güven, 34 yaşında Ağırnas Mahallesi için muhtarlık hizmeti yürütüyor. Genç ve dinamik muhtarlardan bir diğeri de Kocasinan İlçesi Boyacıköy Mahallesi Muhtarı 35 yaşındaki Ahmet Berk oldu.

  • Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısı 1,5 milyona ulaştı
    15:04 Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısı 1,5 milyona ulaştı

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısının 1,5 milyona ulaştığını belirtti. Sezer, afetlerle mücadele etmenin temel şartının riski azaltmak olduğunu vurguladı. Türkiye'nin kriz yönetimi kapasitesinin dünyada ilk sıralarda yer aldığını ifade etti. Vali Sezer, afetlerde gönüllülerin ön saflarda olduğunu ve gönüllülük sisteminin iyi seviyelere geldiğini aktardı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk gençliğinin potansiyelini vurguladı
    15:03 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk gençliğinin potansiyelini vurguladı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin genç ve çalışkan nüfusunun en büyük güç olduğunu belirtti. Kacır, gençlerin teknoloji ve inovasyon alanındaki başarılarına vurgu yaparak, Türk gençliğinin dünyanın en iyisi olabileceğini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin havacılık ve sanayi alanındaki başarı hikayesini anlattı ve gençlere kendilerini çok yönlü olarak geliştirmelerini tavsiye etti.

  • Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınandı
    14:58 Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınandı

    Sakarya'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayan bir protesto düzenledi. Adapazarı Kültür Merkezi önünde toplanan grup, saldırıların insanlık değerlerine aykırı olduğunu vurgulayarak, bölgedeki barış ve istikrarın sağlanması için harekete geçilmesi çağrısında bulundu.

  • Sakarya'da Çalındığı Sanılan Çanta, Sokak Köpeği Tarafından Alındı
    14:56 Sakarya'da Çalındığı Sanılan Çanta, Sokak Köpeği Tarafından Alındı

    Sakarya'nın Geyve ilçesinde, içerisinde ziynet eşyaları ve para bulunan çanta, sahipsiz bir sokak köpeği tarafından alınarak uzaklaştı. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, köpek çantayı alıp tarladan uzaklaştırdı. Çift, çantanın çalındığını düşünerek jandarmaya haber verdi. Ancak çanta, yakınlarda bulunarak sahibine teslim edildi.

  • Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    14:54 Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Malatya’nın Akçadağ ilçesinde saat 14.13’te 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Advertisement