AK Partili Vekil Kaza Yaptı! İnlemeleri Telefonda Duyan Eski Bakan Şok Oldu - Son Dakika
Güncel

AK Partili Vekil Kaza Yaptı! İnlemeleri Telefonda Duyan Eski Bakan Şok Oldu

AK Partili Vekil Kaza Yaptı! İnlemeleri Telefonda Duyan Eski Bakan Şok Oldu

AK Partili Ahmet Fakıbaba, seçim çalışmasının ardından kente dönerken kazada yaralandı. Eski Bakan Çelik, "Konuşuyorduk. Ses geldi, inledi. Anladıkki kaza olmuş." dedi.

08.10.2015 23:39  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, bu gece Birecik ilçesindeki seçim çalışmasının ardından kente dönerken Birecik-Şanlıurfa karayolunun 23'üncü kilometresinde meydana gelen zincirleme kazada yaralandı.

Hastanede açıklama yapan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Fakıbaba ile telefonda görüşüyorduk. Konuştuğumuz için şoför Allah'tan yavaş gidiyormuş. Bir anda ses kesildi. Fakıbaba'nın inlemeleri gelmeye başladı. İşte o anda anladık ki kaza olmuş. Hemen gereken şeyleri yaptık. Ambulansları gönderdik. Sağlık durumu iyi Allah'a şükür." dedi.

6 KİŞİ YARALANDI

Birecik ilçesinde seçim çalışması yapan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da bulunduğu konvoyda Şanlıurfa'ya dönüş yolunda zincirleme kaza meydana geldi. Zincirleme kazada, milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden aday olan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da bulunduğu 6 kişi yaralandı.

FARUK ÇELİK HASTANEYE KOŞTU

Kazayı haber alan aralarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik'in de bulunduğu çok sayıda kişi olay yerine ve hastaneye giderek bilgi aldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kazanın ardından ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavisine başlanan Fakıbaba'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu arada Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, hastaneye gelerek doktorlardan Fakıbaba ve diğer yaralıların sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Olay yerinden kareler:






Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Partili Vekil Kaza Yaptı! İnlemeleri Telefonda Duyan Eski Bakan Şok Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ali kara: Bir urfalı olarak gecmis olsun dileklerimi iletiyorum 24 21 Yanıtla
  • AKÇAY: ALLAH FİTİL FİTİL BURNUNUZDAN GETİRECEK.... BU DAHA BAŞLANGIÇ.... 7 10 Yanıtla
  • ÇAVUŞ ERDEM: GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERMİZLE ALLAH KORUMUŞ...ACİL ŞİFALAR DİLERİZ. 10 0 Yanıtla
  • mahmudo: yahu fakıbaba senki adaylık istemiştin akp den belediye için ama vermemişlerdi bağımsız olarak girdin kazandın eeee utanmadan o partiye gitmişsin herneyse geçmiş olsun 4 4 Yanıtla
  • Halil: Gecmiş olsun allah birşifaverir işşallah 4 2 Yanıtla
  • süleyman batmaz: Allah acil şifalar versin başkan geçmişolsun 0 0 Yanıtla
  • süleyman batmaz: Allah acil şifalar versin başkan 0 0 Yanıtla
  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement