AK Parti Milletvekili Adayları İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayları İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Milletvekili Adayları İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Kayseri teşkilatı tarafından seçim startının verilmesi ile birlikte, milletvekilleri adayları çalışmalarına hız verdi.

21.04.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri teşkilatı tarafından seçim startının verilmesi ile birlikte, milletvekilleri adayları çalışmalarına hız verdi.

AK Parti Kayseri milletvekili adayları İsmail Tamer, Avşar Aslan ve Aydın Kalkan, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerinde esnaf ziyareti yaparak, çeşitli toplantılara katıldılar. İlk olarak Sarıoğlan ilçe binasında teşkilat mensupları ile bir araya gelen milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinin önemine değindiler. Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri 7. sıra milletvekili adayı İsmail Tamer, Kutlu Doğum Haftası ile kutlu bir yola çıkarak, seçim startını verdiklerini belirterek şunları söyledi; " Türkiye'nin atlattığı badirelere bakacak olursak, 7 Haziran seçimlerinin ne kadar önem taşıdığını anlamış oluruz. 13 yıllık iktidarımız döneminde pek çok vesayetleri ortadan kaldırdık. Mecliste grubu bulunan diğer üç parti ise, memlekete faydalı olacak tüm yasaları veto etmek ve kaşı çıkmaktan başka iş yapmadı. Dışarıda vatan, millet Sakarya diyenlere bakmayın. Çünkü bu insanlar meclis çatısı altına geldikleri zaman, ne kadar faydalı işler ve yasalar varsa hepsine karşı çıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama bizim tüm engellemeleri ve oynanan oyunları bir kenara bırakarak, 7 Haziran seçimlerinde 400 milletvekili sayısını yakalayıp, başkanlık sistemi için gerekli adımları atmalıyız."

AK Parti Kayseri 8. sıra milletvekili adayı Avşar Aslan da, milletvekili seçildiği taktirde Kayseri'ye hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağını belirterek, "Bu işe soyunurken, unumu eleyip, eleğimi duvara astım. Kayseri'yi mecliste en güzel şekilde temsi edecek, bir birinden değerli 9 tane milletvekili adayımız var. Bizler memleketin hizmetkarı olmaya talibiz. Birileri gibi el öptürmeye değil, el öpmeye talibiz. Biz laf üretmeye değil, hizmet ve proje üretmeye talibiz. Özellikle ilçelerimizdeki göçü önlemek için, yapılması gereken ne varsa, yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

AK Parti Kayseri 9. sıra milletvekili adayı Aydın Kalkan da, Kayseri'de hedeflerinin 9-0 olduğuna dikkat çekerek, "7 Haziran seçimleri çok önemli. Sadece ülkemiz için değil, Doğu Türkistan, Gazze, Filistin, Mısır, Suriye, İran, Irak için de bu seçimler çok önemli. Başkanlık sistemine geçilmesi için de milletvekili sayısında, belli bir sayıyı yakalamamız gerekiyor" dedi.

İlçe teşkilatındaki programlarının ardından ilçede çarşı ve pazar esnafını ziyaret eden milletvekilleri son olarak da Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayları İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement