AK Parti Milletvekili Adayı Fırat, İkinci Kez Çat İlçesinde… - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayı Fırat, İkinci Kez Çat İlçesinde…

AK Parti Milletvekili Adayı Fırat, İkinci Kez Çat İlçesinde…

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmaları kapsamında Çat ilçesine çıkarma yaptı.

02.05.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmaları kapsamında Çat ilçesine çıkarma yaptı. Daha önce de Çat'ta temaslarda bulunan Fırat, vatandaşların ve esnafın yine büyük ilgisiyle karşılaştı. Partisinin Çat İlçe Başkanlığı yöneticileriyle birlikte ilçe merkezi ve köylerde 7 Haziran seçimleri için destek isteyen Abdurrahim Fırat, "Çat ilçemiz bizim için büyük önem taşıyor" diye konuştu.

AK Parti Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat'ın, Çat'ı ikinci kez ziyaret etmesi ilçe sakinlerini de mutlu etti. Çatlı vatandaşlar, gerek seçimlerden önce ve gerekse seçimlerden sonra kendilerini hatırlayan tek siyasi partinin AK Parti olduğunu belirterek, ilçeye gösterilen bu ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

ABDURRAHİM FIRAT: SİYASET AMAÇ DEĞİL, ARAÇTIR

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat ise, siyasetin halka hizmet etmek için sadece bir araç olduğunun altını çizerek, "AK Parti'nin dışındaki diğer tüm siyasi partiler, siyaseti maalesef bir araç olarak değil, amaç olarak kullanıyorlar. Halkımızın geçmişte unutulmuş olması işte bu yüzdendir. Fakat AK Parti olarak bizler, böyle bir anlayışa karşıyız. Biz her zaman vatandaşımızın yanında ve emirlerine amade olduk. Bu anlayış bundan sonra da değişmeyecek" diye konuştu.

Fırat, Erzurum'un son 10 yıl içerisinde kaydettiği olumlu gelişmenin mutlaka devam etmesi ve şehrin her alanda yeniden bölgenin can damarı haline dönüşmesi için AK Parti politikalarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek, "Bunu elbette milletimizle birlikte başaracağız. Çat'tan alacağımız destekle, Karayazı, Karaçoban, Hınıs ve Tekman'dan alacağımız güçle; Tortum, Uzundere, Hasankale, Horasan ve İspir'den göreceğimiz teveccühle başaracağız" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayı Fırat, İkinci Kez Çat İlçesinde… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement