AK Parti'li Sadıksoy: "Eskiden Halk Devletin Hizmetçisiydi. Şimdi İse Devlet Halkın Hizmetçisi" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Sadıksoy: "Eskiden Halk Devletin Hizmetçisiydi. Şimdi İse Devlet Halkın Hizmetçisi"

AK Parti\'li Sadıksoy: "Eskiden Halk Devletin Hizmetçisiydi. Şimdi İse Devlet Halkın Hizmetçisi"

Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlen "Adanmış Ömürler" programına AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Sadıksoy da katıldı.

29.10.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlen "Adanmış Ömürler" programına AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Sadıksoy da katıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sadıksoy, "Eskiden halk devletin hizmetçisi olarak görülüyordu. Şimdi ise devlet halkın hizmetçisi" dedi.

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen "Adanmış Ömürler-Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma" konulu toplantı dün akşam Bağcılar Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Sadiksoy, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Sadıksoy, "MHP'li kardeşlerimizi özellikle Devlet Bahçeli'nin her şeye 'hayır' demesi gerçekten üzdü. Kasım'da AK Parti Allah'ın izniyle büyük bir çoğunlukla iktidara getirecektir. Türkiye'nin geleceği için AK Parti'nin vazgeçilmez bir parti olduğunu kendilerine anlatıyoruz. Herkes bu işin bilincinde. 4 aydır Türkiye'de hükümetsizlik büyük bir sıkıntı getirdi. Bu faturanın da en çok esnafa çıktığı halk tarafından bilinmektedir. Halkımız 1 Kasım'da 7 Haziran seçimlerine göre daha fazla duyarlı. Daha yakından ilgileniyor ve sandık başına giderek oy kullanacaklarını ifade ediyor. Allah'ın izniyle 1 Kasım 2015 akşamı hep birlikte AK Parti'nin iktidarını, zaferini kutlayacağız. Eskiden halk devletin hizmetçisi olarak görülüyordu. Şimdi ise devlet halkın hizmetçisi. Bizim halkımız ne kadar huzur ve saadet içerisinde yaşarsa hükümetimiz de o kadar huzurlu olur" dedi.

Seçim çalışmalarını sahada sürdürdüklerini ifade eden Sadıksoy, MHP seçmeninden gelen şikayetleri de dile getirdi. Sadıksoy, "MHP'li kardeşlerimiz bize; 'Biz Milliyetçi Hareket Partisi'ne neden oy verdik. Eğer sen siyaseti iyi yapamayacaksan, elini taşın altına koymayacaksan neden parti olarak seçime giriyorsun. AK Partililer hükümeti kurmak için size geldiler. Hep hayır dediniz. Gelin hep beraber seçim kararı alalım dediklerinde hayır dediniz. Koalisyona gelin, bu güzel Türkiye'yi hükümetsiz bırakmayalım dediklerinde hayır dediniz. Her şeye hayır deyip kapıları kapattınız' diyorlar. Bu da MHP'li seçmenlerin üzerinde olumsuz bir hava yaratmış. Bundan son derece sıkıntı çekip küstüklerini ifade ediyorlar. İnşallah AK Parti'yi tek başına iktidar yapacağız. Koalisyonlara artık tahammülümüz yok. Koalisyon hükümetlerini milletimiz unutmadı" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Sadıksoy: 'Eskiden Halk Devletin Hizmetçisiydi. Şimdi İse Devlet Halkın Hizmetçisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement