AK Parti'li Özyer: "Muğla'yı 2023 Vizyonuna Hazırlayacağız" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Özyer: "Muğla'yı 2023 Vizyonuna Hazırlayacağız"

AK Parti\'li Özyer: "Muğla\'yı 2023 Vizyonuna Hazırlayacağız"

7 Haziranda yapılacak milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, tüm ilçeleri ve mahalleleri dolaştığı Muğla’da bir mitingde Fethiye’nin Patlangıç Mahallesinde gerçekleştirdi.

02.06.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziranda yapılacak milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, tüm ilçeleri ve mahalleleri dolaştığı Muğla'da bir mitingde Fethiye'nin Patlangıç Mahallesinde gerçekleştirdi.

Muğla ve ilçelerini karış karış dolaşan AK Parti Muğla milletvekili adayı Fethiyeli turizmci Hasan Özyer, partisinin Patlangıç Mahallesindeki Pazar yerinde düzenlediği mitingde Muğla ve Fethiye ile ilgili önemli mesajlar verdi. Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer ve çok sayıda mahalle sakininin katıldığı mitingde konuşan Hasan Özyer, Muğla'yı 2023 vizyonuna hazırlayacaklarını, Fethiye'de bekleyen hayati projeleri hayata geçirip işsiz hiç kimseyi bırakmayacaklarını söyledi. Konuşmasını koalisyonlar döneminde yaşanan olumsuzlukları anlatarak başlayan Hasan Özyer 2–3 bin dolar olan milli gelirin AK Parti hükümetiyle 10 bin dolar seviyesine çıktığını bunun yeterli olmadığını daha da yükselteceklerini anlattı. 43 yaşındaki emeklilik Türkiye'yi batırmıştı diyen Hasan Özyer, Türkiye şimdi AK Parti hükümetinin yaptığı projelerle dünya ülkeleriyle yarışır hale geldi. Bu yarışta daha da öne geçmek için Muğla ve Fethiye'mizi de 2023 vizyonuna hazırlamamız lazım. Buda Muğla'nın güçlü bir siyasi liderliği ile sağlanabilir. 7 Haziran seçimleri bu açıdan çok önemli. Muğla'da birinci parti olmak zorundayız. Bunu gerçekleştirirsek bekleyen bütün projeleri hayata geçiririz dedi. Hasan Özyer Fethiye'de kurvaziyer limanı hayata geçirip binlerce turistin bölgemize gelmesini sağlayacağız. Bundan çiftçimiz, esnafımız başta olmak üzere herkes kazanacak. Ayrıca Fethiye üniversitemizin yeri hazır. Fakülte yerleri ayrılmış durumda. Fethiye adıyla Fethiye üniversitesini mutlaka Fethiye'ye kazandıracağız. Babadağ teleferik projesini gerçekleştirip Fethiye'de turizmi 12 aya yayacağız. Fethiye, Dalaman, Ortaca, Marmaris ve Bodrum'un öncelikli bekleyen ne kadar projesi varsa bunları hayata geçirmek için takipçisi olacağız. Burada amaç Muğla'yı 2023 vizyonuna hazırlamaktır" dedi.

Muğla'nın demokrasinin kalesi olduğunu söyleyen Hasan Özyer, insan hakları evrensel beyannamesine, hukukun üstünlüğüne, milletin değerlerinin korunmasına inandığını da söyleyerek: "Türkiye'nin 2023 vizyonuna ulaşması için tek başına iktidar olması gerekmektedir. Yapısal reformları gerçekleştirmesi gerekir. Şu anda 2B ve SİT ile ilgili ve devlet imar sorunları bölgemizde önemli sorunlar olarak dikkat çekmektedir. Bu sorunları da ilgili bakanlıklarla mutlaka çözümleyip milletimizin arzularını yerine getireceğiz" dedi.

Miting öncesi ve sonrasında hayranlarının bol bol fotoğraf çektirmek istediği Hasan Özyer, çok sayıdaki vatandaşla fotoğraf çektirip dert ve isteklerinide dinledi.

İL BAŞKANI KÜRECİ DENİZLİ VEANTALYA'NIN BAKANI VARSA MUĞLA'NINDA OLACAK

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci göreve geldiğinde 2001 ruhu ile çalışmayı hedef koyduğunu bu hedef ile Muğla'nın hak ettiği ancak alamadığı yatırımları bu dönemde alacaklarını söyledi. Küreci, Denizli'nin Nihat Zeybekçisi, Antalya'nın Menderes Türel'i varsa Muğla'nın da Hasan Özyer'i var. bizim talebimiz Hasan Özyer'in bakan olmasını sağlayıp yatırımları Muğla'ya çekmektir" dedi.

İLÇE BAŞKANI SARIHAN RİCACI BİR MAKAMDAN İCRACI MAKAMA GEÇMEK İSTİYORUZ

AK Parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan da mitingde yaptığı konuşmada Fethiye bölgesine AK Parti döneminde yapılan hizmetleri anlattı. Hasan Özyer'in milletvekilliği döneminde Göcek tünelinden Fethiye Devlet Hastanesine kadar pek çok yatırım yaptırdığını anlatıp yine AK Parti döneminde Fethiye'ye 6 yeni okul, diş hastanesi, sağlık, ulaşım ve eğitim yatırımları gerçekleştirildiğini söyledi. Özyer, "7 Haziran'da en az 3 Milletvekili çıkarıp Muğla'da birinci parti olarak ricacı bir makamdan icracı bir makama geçmek istiyoruz. Milletvekilimiz Hasan Özyer'in bakan olarak hükümetimizde yer almasını bekliyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Özyer: 'Muğla'yı 2023 Vizyonuna Hazırlayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement