AK Parti'li Lütfi Elvan Kemerde Seçim Koordinasyon Merkeçi Açtı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Lütfi Elvan Kemerde Seçim Koordinasyon Merkeçi Açtı

AK Parti\'li Lütfi Elvan Kemerde Seçim Koordinasyon Merkeçi Açtı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, muhalefet partilerinin vaatlerinin projeye dayanmadığını belirterek para vaatlerinin hayat pahalılığına yol açacağını söyledi.

08.05.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, muhalefet partilerinin vaatlerinin projeye dayanmadığını belirterek para vaatlerinin hayat pahalılığına yol açacağını söyledi. Elvan " Bir şişe su 5-10 TL olur" dedi.

KEMER'E YATIRIMLAR SÜRECEK

Kemer'de partisinin Seçim koordinasyon merkez i açılışına katılan AK parti milletvekili adayı Lütfi Elvan ve eşi Zeliha Elvan, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte geldiği Kemer'de İlçe Başkanı Ferruh Derin, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Dr. Derviş Eroğlu Dörtyol Bulvarı üzerinde hazırlanan seçim koordinasyon merkezi önünde yapılan açılış töreninde konuşan Elvan, Kemer'de devam eden Kemer-2 Köprülü Kavşağı'nın seçimlerden önce tek şerit olarak açılacağını müjdeledi.

İlçedeki Kemer-3 Kavşağı, Göynük-2 Kavşağı Phaselis Tüneli projeleriyle devam edeceğini,vatandaşların talep ettiği Göynük Deresi ıslahı, Göynük Kanyonu'ndan Ovacık'a yayla yolu, Antalya Kemer arasında kırmızı otobüs, Hükümet Konağı, Adliye Sarayı konularını da ilgili bakanlık ve belediyelerle görüşeceğini söyleyen Lütfi Elvan iktidarları döneminde dünyanın en büyük projelerine imza attıklarını kaydetti. Lütfi Elvan şöyle devam etti;

"150 milyon yolcu kapasiteli dünyanın en büyük havaalanını İstanbul'da yapıyoruz. Yine dünyada hiç olmayan ilk defa yapılacak olan 3. katlı büyük İstanbul Tünelini yapıyoruz. 3 katlı büyük İstanbul tünelinin yüksekliği 6 katlı binanın yüksekliği kadar olacak. Bunları Türk mühendisleri yapacak, Türk işçileri yapacak dışarıdan ithal edip yaptırmayacağız." dedi.

Ak Parti iktidarından önce çeşitli partilerin hızlı tren vaatlerinde bulunduğunu ancak proje bile yapamadan iktidardan düştüğünü ifade eden Lütfi Elvan, kendilerinin 13 yıllık iktidarları süresinde bunu gerçekleştirdiklerini söyledi.Elvan, "yüksek hızlı trenlerimiz Ankara'dan Eskişehir'e, 15 dakikada gidiyor. Eskişehir'de okuyan bir öğrencinin ev tutmasına gerek yok, öğrenciler 15 dakikada Eskişehir'e gidiyor. Derslerine giriyor akşam 5-6'da biniyor evine gidiyor. Anasının yaptığı sıcak çorbayı da içiyor. " şeklinde konuştu. Elvan, Antalya'ya da 2 hızlı tren yapacaklarını. Bunlardan birinin Eskişehir'den Antalya'ya, diğerinin Antalya'dan Konya'ya gideceğini yineledi.

MUHALEFETİN VAATLERİ ÜLKEYİ BATIRIR

Muhalefet partilerinin seçim vaatlerinin projeye dayanmadığını, para vaadinden ibaret olduğunu ileri süren Elvan, "Proje yok, para basacaklar, o zaman da 1 şişe su 5-10 TL olacak" diye konuştu. Elvan, "Ellerinde bir tane proje yok. Ne var biliyor musunuz? Para dağıtma, para basacaklar para dağıtacaklar. Böyle bir anlayış Türkiye'de iktidara gelse iki ay Türkiye dayanmazlar. Türkiye'yi batırırlar. " dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Lütfi Elvan Kemerde Seçim Koordinasyon Merkeçi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement