AK Parti'li Lütfi Elvan Antalya'da - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Lütfi Elvan Antalya'da

AK Parti\'li Lütfi Elvan Antalya\'da

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, aday tanıtım toplantısı için Antalya’nın Gazipaşa ilçesine geldi.

22.04.2015 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, aday tanıtım toplantısı için Antalya'nın Gazipaşa ilçesine geldi.

AK parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe ve AK Parti Antalya Milletvekili adaylarıyla birlikte Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi'nde partililere seslenen Elvan, ilçe halkıyla birlikte olmaktan büyük bir keyif aldığını söyledi. Katıldığı Gazipaşa 10.Tarım Fuarı'nda CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın yaptığı konuşma nedeniyle çıkan olaylara değinen Elvan, "Biz bir bütünüz, bu birliği bu dirliği kimse bozamaz. Bu birliği o densiz konuşmacı da bozamaz. Biz herkesi kucaklamalıyız. Elbette hakaret edenler, saldıranlar olacak. Biz bize yakışan, herkesi kucaklamak. Neler yapmak istediklerimizi anlatacağız. Göreceksiniz o kardeşlerimiz de bir gün gelip bize katılacaklar" dedi.

"O KÖPRÜYÜ O SALDIRANLAR DA KULLANIYOR"

Her dönemde yapılan hizmetlere karşı çıkan insanlar olduğuna değinen Elvan, " Türkiye, İstanbul'a bir köprü yapmak istedi. Herkes saldırdı. Hatırlayın lütfen. Köprü yapıldı şimdi o köprüyü o saldıranlar da kullanıyor. Şimdi dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz saldırıyorlar. Havalimanı bittiğinde yine bu havalimanını ilk kullananlar onlar olacak" dedi.

Bakanlığı döneminde yaptığı hizmetleri anlatan Elvan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hatırlayın Alanya Gazipaşa arasında bir çile yolu vardı, ölüm yoluydu. Oraya duble yol yaptık. Şimdi standardını yükseltiyoruz. Bu insanlığa hizmet. Az önce orada ne dedi? Yapıyorlar ama tamir ediyorlar dedi. Bizim o yaptığımız kaliteli asfalt 20-30 yıl gidiyor. Onun farkında bile değiller. Bir siyasi partidir saygı duyarız ama yapılanlara da yine bakmamız gerekiyor. Anamur Gazipaşa yolunda bölünmüş yol çalışmalarımız devam ediyor. 26 kilometrelik bölümünü bitirdik. İnşallah bu yıl o bölümü sıcak asfalt yapacağız. Antalya'dan mersine kadar olan bölümde 24 tünel var. 3 tanesi Gazipaşa Anamur arasında. Bir tünelimizin uzunluğu 8 kilometre. Siz görmüyorsunuz ama makinelerimiz gece gündüz çalışıyor, tünel açıyorlar. Bizim ortak yaylamız Yunt yaylası. Beraber orada buluşuyorduk. Eşeklerle çıkardık oraya. Biz Ermenek'le, Gazipaşa'yı buluşturmak istiyoruz dediniz, biz de bir güzergah belirledik. Bunu karayolu ağına aldım proje aşamasına geldi. Kazmayı birlikte vuracağız. Mahmutlardan Sarıveliler'e Ermenek'e çıkan Kuşyuvası yolunu yapıyoruz. O yolda 5 tünel yapıyoruz. O yolu kısa süre sonra bitireceğiz."

7 Haziran seçimleri öncesi partililerine seslen Elvan, Gazipaşa halkından sandıkları oylarıyla patlatmalarını istedi. İstikrarın istihdam, üretim, kalkınma demek olduğunu belirten Elvan, "İstikrar işte bu kadar önemli. Geçmişi sizinle paylaşmak istemiyorum. Güçlü Türkiye için inşallah çalışmaya var mıyız? Geceli gündüzlü 7 Hazirana kadar çalışalım ve sandıkları patlatalım inşallah" dedi.

Elvan'ın konuşmasının ardından milletvekili adayları birlikte partilileri selamladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Lütfi Elvan Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
    04:47 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu

    Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Başkan Atay'a desteklerini açıkladı ve teşekkür etti.

  • Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti
    04:37 Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti

    Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Venezuela'da düzenlenecek devlet başkanı seçimiyle ilgili adil bir seçim süreci yürütülmesini istedi. Lula da Silva, muhalefet adayının dışlanmasını eleştirirken Macron, muhalif adayların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu
    03:35 AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart'ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.


Advertisement