AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya Seçmenle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya Seçmenle Bir Araya Geldi

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Ilgın, Kadınhanı ve Doğanhisar ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

11.02.2015 15:40  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Ilgın, Kadınhanı ve Doğanhisar ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Teşkilatının görevlendirmeleri doğrultusnda ilçe ve mahalleleri ziyaret eden Yerlikaya, geçen hafta yaptığı Çumra ziyaretinin ardından son olarak bu hafta da Kadınhanı, Doğanhisar ve Ilgın ilçelerini ziyaret etti.

Partisinin Ilgın, Kadınhanı ve Doğanhisar Gençlik Kolları teşkilatlarının kongrelerine katılan Yerlikaya, partili gençlerle bir araya geldi. Yerlikaya, gençlere yaklaşan seçimin önemini anlattı.

Türkiye'nin istikrarı ve kalkınmasının artarak devam edebilmesi için seçimlerde partisine destek isteyen Yerlikaya, yaklaşan seçim sürecinde gençlere büyük görev düştüğünü ifade etti.

Yerlikaya, Ilgın ilçesinde Balkı, Geçit, Gösdere, Zaferiye, Orhaniye, Olukpınar ve Beykonak mahallelerini de gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Önümüzdeki seçimlerin Türkiye için aydınlığa açılan bir kapı olacağını anlatan Yerlikaya, şunları kaydetti:

"7 Haziran'dan sonra ülke 4 yıl huzurlu bir şekilde gelişmesine ve büyümesine devam edecektir. Seçimlerde vatandaşlarımız istikrar ve yeni Anayasa için oy kullanacaklardır. İstikrarın bozulmasının nelere mal olduğunu komşu ülkelerde görüyoruz. o nedenle milletimiz istikrarın önemini kavramıştır. Ayrıca önümüzdeki seçimlerin Konya açısından da bir önemi vardır. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Konyalıdır. Bu itibarla Konyalı hemşehrilerimiz, 7 Haziran tarihini, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve AK Parti'ye vefa günü olarak değerlendirmekte. Bu seçimlerde hangi partiden olursa olsun tüm hemşehrilerimiz, bu defa 'AK Parti' diyeceklerdir. Vatandaşlarımız, bu seçimlerde Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ın dediği gibi sokağa değil, sandığa doğru yürüyeceklerdir."

-Aday Adaylığı başvuru süreci

Önümüzdeki günlerde aday adaylığı sürecinin hız kazanacağını dile getiren Yerlikaya, "Bu süreçte en fazla aday adaylığı başvurusunun da AK Parti'ye olacağından şüphemiz yoktur. Çünkü ülkenin en büyük partisi AK Parti'dir. Aday adaylık sürecinde, geçen seçimlerde olduğu gibi, adaylar birbirinin rakibi değil refiki gibi davranacaktır" dedi.

Yerlikaya, seçim sürecinin demokratik bir olgunluk içinde geçeceğine inandığını sözlerine ekledi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya Seçmenle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement