AK Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan Açıklaması

AK Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan Açıklaması

"Kırşehir'e bir yılda 28 milyon liralık spor yatırımı yaptık"

31.10.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, kente bir yılda 28 milyon liralık spor yatırımı yaptıklarını bildirdi.

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, gençleri spora teşvik etmek, Kırşehir'i milli ve olimpik sporcu yetiştiren merkez yapmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.

Bu yönde ciddi hamleler yaptıklarını vurgulayan Çalışkan, şunları anlattı:

"Kırşehir'e bir yılda 28 milyon liralık spor yatırımı yaptık. Bu yatırımlardan Kaman Gençlik ve izcilik Eğitim Tesisleri,  Kırşehir Spor Salonu, Akpınar Spor Salonu, Kaman Stadı A1 Tribünü ve Çiçekdağı Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası tamamlandı ve faaliyete geçti. Kırşehir Gençlik Merkezi, Merkez Kapalı Yüzme Havuzu yapımı ise devam ediyor. Bunlara ilave olarak Akçakent'te spor salonu ve Akpınar'da sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yapımı 2014-2015 yılı yatırım programına alındı ve yakında yapımına başlayacağız."

Çalışkan, yapılan çalışmalar sayesinde mevcut yurtlara bin 570 yeni yatak eklediklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Mucur ve Çiçekdağı'ndaki inşaatlarımız da bittiği zaman son bir yılda mevcuda eklenen yatak kapasitesi 2 bin 170'e çıkacak. Kırşehir'i eğitim kenti yapacağız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun, TOBB Üniversitesi'nin bir fakültesini Kırşehir'e açma sözü var. İnşallah Ticaret ve Sanayi Odamız bir an önce uygun arazi bulabilirse bu konuyu da takip edip kentimizdeki öğrenci sayısını daha da artırmak istiyoruz. Milletvekilleri olarak Kırşehir'in tüm meselelerini yakından takip ediyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kırşehir sevdası olan herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Ahi Evran'ın torunları olarak el ele verip Kırşehir'i inşallah hak ettiği noktaya birlikte taşıyacağız." - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement