AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal'dan Hizmet-iş Sendikasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal'dan Hizmet-iş Sendikasına Ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal\'dan Hizmet-iş Sendikasına Ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir’i ziyaret etti.

06.03.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir'i ziyaret etti.

7 Haziran'da yapılacak olan 25. Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Partiden aday adaylığını açıklayan Bülent Ünsal seçim çalışmaları kapsamında Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesine ziyarette bulundu. Ziyarette sendikaların öneminden bahseden AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal " Hizmet-İş Sendikası bizim için önemli bir kurumdur. Sendikalar işçilerimizin haklarını savunan maneviyatlı bir sendikadır. Bizim için AK Parti olarak çok önemlidir. Ferah Yol yani 1993 yılında yönetim kurulu üyeliğimle başladı siyaset hayatım. Dolayısıyla bu sendika ile o zamanın bağlarını çok iyi biliyorum. Bizim için çok önemlisiniz. Ben Cami Kebir esnafının oğluyum. Ticaret içerisinde yıllarca bulunduk. Eczacı Odası başkanlığım oldu. Parti teşkilatlarında çalışmalarımız oldu. Vakıf ve dernek çalışmalarımız oldu" dedi.

Ünsal " Bir şeyleri takip etmek ve haklarını aramak kolay değildir. Türkiye demokratik ülke ama demokrasinin gerçekleşmesi kolay değildir. Onlarca yıldır sürekli gelişim gösteriyor. 13 yıllık işte bir AK Parti iktidarı var. bu iktidarlık döneminde her konuyu Avrupa Birliği standartlarına getirmek için değindi. Son bir yıl içerisinde yaşadığımız facialar var. Bunlarla ilgili eksiklikleri görebiliyoruz. AK Partide en sevdiğimiz şey de sürekli kendini yenileyebilen bir yapısı var. Ben biliyorum anlayışında değil, bende öyleyim bin bilsem bir bilene danışırım. Dolaysıyla sizlerle beraber, sendikalarla beraber oturup sorunları görüşebilecek. İnşallah hedefleri 2023 olan, 2053 olan, 2071 olan bir hükümetimiz var. Bu hükümette her alanda sivil toplum ile beraber hareket edebiliyor. Güzel şeyler ortaya koyabiliyor. Halka hizmet Hakka hizmettir ve biz bunun bilincindeyiz" diye konuştu.

Ziyaret için teşekkürlerde bulunan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir " Hastaneler, taşeronlar ve belediyeler de birlikte bizim 6 bin 500 tane üyemiz var. Bizim sendikamız ilkeli, kararlı, onurlu ve gururlu bir sendikadır. Türkiye'de ki olayları bire bir takip eden, çizgisinden hiçbir zaman sapmayan ve belediyelerde bunca yıl hizmet yapıp ta hiç zarar görmeyen bir sendikamız vardır. Bundan dolayı milletvekillerimizin ya da aday ve aday adaylarımızın bizi ziyaret ederek fikir alış verişi yapması bizi sevindiriyor" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal'dan Hizmet-iş Sendikasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement